Kalbimdeki Deniz 2. Sezon 2017-2018 Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 6 Haziran 2017 : 20:01
4

Yayınlandığı günden itibaren severek izlenen dizi yeni sezon onayını almayı başardı. Kalbimdeki Deniz 2. Sezonu ile 2017-2018 yeni sezonunda da izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Fox Tv’nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz 2. Sezon ne zaman başlayacak?

Başrollerini Özge Özbek ve Kutsinin paylaştığı dizinin haziran ayında sezon finali yapmasının ardından 3 aylık bir aradan sonra eylül ayının ilk haftası izleyiciyle buluşması planlanıyor. İçerisinde birbirinden farklı bir çok konunun işlendiği dizi önemli bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı.

Şanlıurfa’da başlayan hikaye 9 ay boyunca İstanbul’da devam etti. Her cumartesi yeni bölümü ile ekrana gelen dizinin yeni sezonda devam edebilmesi için yeni hikayelerle izleyici karşısına çıkması gerekiyor. Aksi halde dizinin 2. Sezon başında final yapması kaçınılmaz olacaktır.

Pastel Film’in bu güne kadar pek çok başarılı projeye imza attığını biliyoruz. Kalbimdeki Deniz de bunlardan biri olmayı başardı. Dizinin yeni sezon stratejisi farklı olabilir. Dizilerin genellikle haziran ayında sezon final yapıp ekim ayında yeni sezon için izleyiciyle buluştuğunu biliyoruz. Fakat Fox Tv Kalbimdeki Deniz dizisini Eylül ayında başlatarak rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyor.

Kalbimdeki Deniz, Cumartesi akşamları farklı kanallarda yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları, Adı Efsane ve Yeni Gelin dizilerini reyting savaşında geride bırakarak zirvenin sahibi olmayı başardı. Kalbimdeki Deniz 2. Sezonu ile Eylül ayında Fox Tv’de.

 

4 YORUMLAR

  1. ben bu diziyi çooooook seviyorum inşallah hiç final olmazda izleriz sabırsızlıkla 2 sezonu izleyeceğim hiç kaçırmayacağım

  2. Çok beğenerek izlediğim dizi emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim…başarılarının devamını dilerim ?

Comments are closed.