Kalbimdeki Deniz Diyar(Sebahat Kumaş) Diziden Neden Çıktı? Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 11:10
5

Fox Tv‘nin ilgi ile izlenen dizisi Kalbimdeki Deniz’de şok bir ayrılık yaşandı. Dizinin 18 Kasımda yayınlanan 45. bölümünde Diyar ve Serdem ölerek diziden ayrıldılar. Bu ani gelişme izleyicide şok etkisi yaptı. Diyar ve Serdem belkide dizinin en sevilen çiftlerindendi. Bu ani ayrılışları kimsenin aklından bile geçmiyordu. Akıllarda soru işareti bırakan çiftler duygu dolu bir sahne ile sevenlerine veda ettiler. Peki Diyar Diziden neden ayrıldı? Hangi projede yer alacak? Hangi dizide oynayacak? Sebahat Kumaş’ın 2017- 2018 yeni projesi ne? İşte detaylar…

Aile, dram ve aşk türünde Cumartesi günleri ekranlara gelen ve başrollerinde Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar, Hakan Eratik, Sebahat Kumaş, Hakan Vanlı, Faruk Üstün, Batuhan Ekşi, Güzin Usta, Hazal Adıyaman, Levend Yılmaz, Hülya Şen, Nazlı Pınar Kaya, Evren Erler, Sercan Gülbahar, Serkan Altıntaş, Emre Yanık, Çağlayan Doruk Ozanoğlu ve Suat Karausta gibi isimlerin yer aldığı Kalbimdeki Deniz’de ayrılıklar yaşanmaya başladı.

Kalbimdeki Deniz Diyar(Sebahat Kumaş) Diziden Neden Çıktı? Mirat ve Yosef Şirzat’ın Hülya’nın evine baskına gittiğini öğrenirler ancak yaşananlara engel olamamışlardır. Serdem ve Diyar ölmüşlerdir. Dizide Diyar karakterini canlandıran Sebahat Kumaş karakterin ölmesiyle diziden ayrılmıştır. Peki Sebahat Kumaş (Diyar) diziden neden ayrıldı? Hangi Dizide oynayacak? 

Kalbimdeki Deniz Diyar(Sebahat Kumaş) Diziden Neden Çıktı? Sebahat Kumaşın neden diziden ayrıldığı şuan için netlik kazandı. Güzel oyuncunun yeni bir proje ile anlaşıp anlaşmadığı gizliliğini koruyor. Aslında sosyal projelere destek veren ve töre cinayetini en başından beri eleştiren dizinin neden böyle bir sahneye yer verdiği ise ayrı bir eleştiri konusu. Töre Cinayeti karşıtlığının reyting uğruna arka plana atıldığı da gelen diğer eleştirilerden. Sebahat Kumaş ise bu dizide töre cinayetlerine dikkat çekmek ve bir farkındalık oluşturmak için yer aldığını sosyal  medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Güzel oyuncunun senaryo gereği diziden ayrıldığı netlik kazanmış oldu. İşte Sebahat Kumaş’ın o açıklaması;

Sebahat Kumaş’ın ise yeni bir projede yer alıp almayacağını haberimizden takip edebilirsiniz. Konu ile ilgili bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Peki Sebahat Kumaş kimdir?


tıkla>>>Kalbimdeki Deniz 45. Bölümde Çalan Yolun Sonu Görünüyor Şarkısı ve Sözleri<<<tıkla


Sebahat Kumaş 1989 yılında Aydın’da doğmuştur. Çocukluğunun ilk dönemlerini Aydın’da geçiren güzel oyuncu daha sonra ailesi ile birlikte İzmir’e gitmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’de alan oyuncu fotoğrafçılık alanına ilgi duymuş ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fotoğrafçılık bölümünden mezun olmuştur. Aynı zamanda oyunculuğa da ilgi duyan Sebahat Kumaş Ekol Drama’da ilk eğitimini almıştır. Arka Sıradakiler, Bahar Dalları, Adanalı, Türk Malı, Muhteşem Yüzyıl ve Karagül gibi dizilerde rol almıştır.

5 YORUMLAR

Comments are closed.