Kalbimdeki Deniz Mirat Ve Raşel’in Oğlu Kim- Gerçek Adı Nedir- İşte Ayrıntılar


Güncelleme: 9 Aralık 2017 : 21:17
0

2016-2017 sezonunda ekrana gelmeye başlayan ve ilgiyle takip edilen Kalbimdeki Deniz kadrosuna yepyeni bir isim dahil oldu. Genç oyuncu Temmuz Uğur Yıldız yeni sezonda Kalbimdeki Deniz dizisiyle ekrana gelecek. 

Temmuz Uğur Yıldız dizide hangi rolü üstlenecek? Murat’ın eski sevgilisi Rasel yıllar sonra tam da Murat düzenini kurmak üzereyken bir anda ortaya çıkmıştır. Mirat, Raşel’in önce kendisi için bir anlam ifade etmediğini düşünse de oğlunun varlığı düşüncelerini az da olsa değiştirmiştir. Mirat Ve Raşel’in yıllar sonra ortaya çıkan oğlunu son olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Tahran rolüyle izlediğimiz Temmuz Uğur Yıldız üstlenecek.

Sezon finalinde Alihan’ın sürpriz ziyareti herkesi şaşkına uğratır. Deniz tam da Mirat’ın evlenme teklifini kabul etmişken Alihan’ın ortaya çıkması dengeleri alt üst edecek. Mirat, Alihan ve Deniz yüzleşmesinde neler yaşanacak?


Kalbimdeki Deniz Melisa Kim? Gerçek Adi Oynadığı Diziler<<<tıkla


Mirat oğlunun annesi ve Deniz arasında kalmıştır. Deniz ise 2 evladının babası Alihan’ın sürpriz dönüşüyle hayatının şokunu yaşamıştır. Tüm bu heyecan dolu yeni sezon bölümlerine günler kala dizinin kadrosuna dahil olan Temmuz Uğur Yıldız dizinin seyrini nasıl etkileyecek?

Kalbimdeki Deniz Temmuz Uğur Yıldız Kimdir?

5 Ağustos 1989 İzmir doğumlu genç oyuncu İzmir Ekonomi Üniversitesi  Medya ve İletişim Bölümünden mezun olmuştur. 2011 yılında ilk oyunculuk deneyimini Kanıt dizisinde stajyer karakteri ile gerçekleştirmiştir.  Bir döneme damga vuran Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde rol alan Yıldız son olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle ekrana gelmiştir.