Kalbimin Sultanı Dizisi Fettah Ağa Kimdir? Gerçek Adı- Kariyeri


Güncelleme: 21 Kasım 2017 : 16:16
1

Başrollerini Ali Ersan Duru ve Alexandra Nikiforeva’nın paylaştığı Türk-Rus ortak yapımı dönem dizisinin Fettah Ağası kimdir? Kalbimin Sultanı dizisi Fettah Ağa kimdir, gerçek adı, kariyeri ve hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. İşte Kalbimin Sultanı dizisi Fettah Ağa…

Ülkemizde ve Rusya’da eş zamanlı yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosu netleşti. Kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, çoğunluğu Türk olmak üzere Rus ve Türk oyunculardan oluşuyor. Bir ilke imza atan dizi şimdiden büyük yankı uyandırdı.

Kalbimin Sultanı Dizi Seti Nerede? Kalbimin Sultanı Nerede Çekiliyor?

Osmanlı döneminde savaş dışında yaşanan saray hayatı konu alınacak. Daha çok romantik Osmanlı’nın izlerini göreceğiz. Konusu ve oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkat çeken  İşte dizide Fettah Ağa rolüyle karşımıza çıkacak olan Şamil Kafkas hakkında merak edilenler. Kalbimin Sultanı Fettah Ağa’nın gerçek adı nedir? Kalbimin Sultanı dizisi Fettah Ağa’nın rol aldığı diziler neler? 

Kalbimin Sultanı Dizisi Fettah Ağa Kimdir? Şamil Kafkas

1 Ocak 1976 Trabzon doğumlu oyuncu Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezundur.Melekler Korusun, Keşanlı Ali Destanı, Ulan İstanbul, Hayat Bazen Tatlıdır dizilerinin yanı sıra Barda, Desdere, Adabı Muaşeret, Aşk Sana Benzer ve Seni Seven Ölsün filmlerinde rol almıştır. 

Kalbimin Sultanı Dizisi Fettah Ağa Kimdir?

Kalbimin Sultanı Dizisi Oyuncu Kadrosu? Konusu ve Oyuncuları

 

 

 

Comments are closed.