Kalbimin Sultanı Mahmut Kimdir? Gerçek Adı-Boyu-Yaşı-Sevgilisi


Güncelleme: 10 Ekim 2017 : 12:12
2

Star Tv’nin komedi dizisi Kalbimin Sultanı ilginç hikayesi ile izleyenleri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Dizinin Mahmut karakteri sosyal medyada en çok konuşulan karakterlerden oldu.

Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu’nun yaptığı ve yapımcılığını Burhan Özkan’ın üstlendiği yapım Kalbimin Sultanı’nın ayrıntıları belli olmaya başladı. Dizimizin başrol oyuncuları daha önceden açıklanmıştı.

Konusu itibari ile Osmanlı Sarayında komedi tadında bir yapım olan Kalbimin Sultanı’nın oyuncularını bir göz atalım. İşte Detaylar.

Kalbimin Sultanı Dizisi Mahmut (Ali Ersan Duru) Kimdir?

Ali Ersan Duru 1984 Ankara doğumludur. İlk, orta ve liseyi Ankara’da bitiren oyuncu daha sonra Osmangazi Üniversitesi Maliye bölümünde okumuştur. Aynı zamanda skişehir Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu (Esogü Tiyatro Topluluğu) ile amatör olarak oyunculukla ilgilenmeye başladı.


Kalbimin Sultanı Dizisi Anna (Alexandra Nikiforova) Kimdir? Yaşı-Boyu-Sevgilisi


Üniversite bittikten sonra oyunculuğa profesyonel anlamda adım atmak için İstanbul’a geldi.2008 yılında oyunculuk üzerine eğitimler almaya başladı. .Trt 1 de Başrolde Aşk isimli bir sit-com dizisinde oynadı. 2012 yılında Çanakkale 1915, 2013 de Yağmurdan Kaçarken ve yine 2013 yılında Bugünün Saraylısı isimli dizilerde oynayarak profesyonel anlamda oyunculuğa giriş yaptı.

Yakışıklı ve başarılı oyuncunun aşk hayatı da en az oyunculuğu kadar iyi. Sevilen oyuncu şuan da Deli Gönül dizisinde Şükran karakterini canlandıran oyuncu Ceren Yılmaz ile aşk yaşamaktadır.

 

Comments are closed.