Kalp Atışı Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncu Kadrosu? Dizide Kim Kimdir?


Güncelleme: 30 Haziran 2017 : 19:38
16

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Kalp Atışlarında kimler oynayacak? Kalp Atışları dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kore yapımı The Doctors isimli diziyi Türk televizyonlarına taşıma görevini ünlü yapım şirketi MF yapım üstlendi. The Doctors’ın Türk televizyonlarına uyarlanmış adının Kalp Atışı olması kararı alındı.

Dizi ile ilgili ilk bilgiler geldiğinde Doktorlar ismi konuşulmuş olsa da Doktorlar dizisi bir dönemin en önemli dizilerinden birisiydi. Yayınlandığı dönemde çok sevilen Doktorlar’ın tekrar bölümleri bile büyük bir izleyici kitlesi kazanmıştı. Yeni dizinin adı bu nedenle Doktorlar olarak değil Kalp Atışları olarak belirlendi.

Kalp Atışları dizisinin senaryosunu Makbule Kosif yazacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturacak. Kalp Atışlarının cast çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürülüyor. Henüz dizi için bir oyuncu ile resmi anlaşma yapılmadı.

Dizide erken yaşlarda hayatın ağır yüklerini yüklenmiş olan bir kadının hikayesi anlatılacak. Çocukluk yıllarında birçok zorluk karşısında yılmadan yorulmadan çalışan ve çabalayan bu kadın daha sonra hayatına doktor olarak devam edecektir. Mesleğini edindikten sonra ise birçok olay ve entrika onu bekliyor olacaktır.

Kalp Atışları dizisinin oyuncu kadrosu netleştiğinde sizlerle sitemizden paylaşacağız. Kalp Atışları ile ilgili tüm bilgileri sitemizden takip edebilirsiniz. Sizce dizinin başrolünde kimler olmalı? Görüşlerinizi bizlerle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Kalp Atışları dizisinin ayrıntıları yavaş yavaş gelmeye başladı. Dizinin casting çalışmalarının hala devam ettiğini belirttikten sonra başrol oyuncularının belli olduğunu söylemekte yarar var. Dizinin başrollerinde son olarak ‘Seviyor Sevmiyor’da izlediğimiz Gökhan Alkan ile yine son olarak ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de rol alan Öykü Karayel yer alacak. Diğer oyuncular belli oldukça haberimiz güncellenecektir.

Kalp Atışı Beyin Cerrahı Oğuz (Ali Burak Ceylan) Kimdir?

Hastanenin başarılı beyin cerrahı. Alanında Ali Asaf’ın en dişli rakibi. Yenilgiye asla tahammülü yok. Az kişiyle samimi olan, sadece kendisinden güçsüz; ezebileceği, kontrol edebileceği insanları yakınında tutan bir karakter. Eylül’ün dikbaşlılığı, ukalalığı ilgisini çekiyor. İlgilendiği kadının Ali Asaf’a yakın duruşu onu huzursuz ediyor, adama karşı hırslandırıyor.

 

Kalp Atışı (Eylül) Öykü Karayel Kimdir?

Beyin Cerrahı… İşinde hep sonuca yönelik, yemeden, uyumadan, yorulmadan ne gerekiyorsa yapabilecek, işkolik bir karakter. Hayata ve problemlere bakışı hep orijinal, çözümleri hep yaratıcı.  Hayata karşı öfkeli ve öfkesini hep yumruklarından çıkartıyor. Aşkın zayıf insanlara göre olduğunu düşünüyor.

Kalp Atışı (Ali Asaf) Gökhan Alkan Kimdir?

Yakışıklı, karizmatik. Hem beyin cerrahı, hem biyoloji hocası. Dünyayı aydınlatan gülümsemesiyle, huzur ve güven veren bir adam. Aşkın beynin tercihi olduğuna inanıyor.Eylül onun hiç beklemediği, daha önce hiç görmediği şekilde etkilendiği tek kız. Onun gizli kalmış ürkek, kimsesiz, sevgisiz yanını görüp, bu ilgi ve sevgi açlığını gidermek için elinden geleni yapıyor. Pelesenk lafı; “Kim bilir…”

Kalp Atışı Ege Kökenli Kimdir?

Eylül’le aynı lisede okuyan kasabanın en ünlü ailesinin alımlı kızı. Aynı zamanda okulun en popüleri. Hocası Ali Asaf’a hayran. Çok zeki değil ama çok çalışkan ve hırslı bir kız.  Yeri geldiğinde insanları kolayca kullanan biri. Eylül ile iyi arkadaş olabilecekken, hep gördüğü ilgiyi kıskanmış, çekememiş, ters düşmüş. Eylül’ün varlığından şikayetçi.

Kalp Atışı Hakan Gerçek Kimdir?

Bahar’ın doktor babası. Kendisi gibi doktor olan babasının gölgesinde kalmış biri. Baba oğul hastanenin hissedarlarından. Ziyanur’un elinden yönetimi almak için her türlü hileyi yapmaya hazır, sahtekar. İstanbul’a taşınmak için kızını istemediği bir hayale sürüklemiş. Hatasını kolay kolay kabul etmeyen biri. Öfke kontrolü yapamıyor.

Kalp Atışı Fatih Dönmez Kimdir?

Kalp Atışı Başay Okay Kimdir?

Kalp Atışı Hasan Şahintürk Kimdir?

 Kalp Atışı Burcu Türünz Kimdir?

Kalp Atışı Barış Aytaç Kimdir?

Kalp Atışı Nerede Çekiliyor? Kalp Atışı Dizi Seti Nerede?


Kalp Atışı Dizi Müziği ve Sözleri-Jenerik Müziği Dinle

 

 

 

 

16 YORUMLAR

  1. Kalp atisi cok guzel ve basarili bir dizi.Gokhan Alkan ve Uyku Karayel en basarili oyuncu.#ALEY canim ciftim.iyi ki varsiniz.KALP ATISINA BAGLI KALP ATISIM

  2. Bence başrol gökhan alkan öykü karayel ve ali burak ceylan olsun ama o fazla gozukmuyo neden dizi ozetini de p.tesi oglen verseniz kaciranlar için

  3. Kötü senaryo kötü bazı sahneler komik olacak derecede abartılı çok sevdiğim oyuncular var ama onlar için bile izleyemeyeceğim

Comments are closed.