Kalp Atışı Dizisi Yeni Sezonda Devam Edecek mi?


Güncelleme: 23 Temmuz 2017 : 14:15
17

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Yusuf Pirhasan tarafından yönetilen Show Tv’nin yaz dizisi Kalp Atışı’nın yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı.

Senaryosu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel ve Melis Veziroğlu Yılmaz tarafından kaleme alınan Kalp Atışı dizisi yeni sezon da devam edecek mi, yoksa final yapıp ekranlara devam mı edecek? İşte detaylar.

Yayınlandığı günden beri ilgi ile takip edilen Kalp Atışı dizisi reytinglerde zirveyi zorlayan bir yapım oldu. İlk yayınlandığı gün 3. Sırada kendisine yer bulan Kalp Atışı daha sonra sırası ile 2. 1. ve 2. Sıralarda kendisine yer buldu. Reyting ortalaması ise 5,78 olarak gerçekleşti.

Bu anlamda dizimiz belli bir izleyici kitlesine ulaşmış gözüküyor. Konu ve oyuncu kadrosu açıcından olumlu sinyaller veren dizinin yeni sezonda da devam edeceğini düşünüyoruz.

Tabi dizide başrol oyuncusu Öykü Karayel’in rolünün hakkını veremediğine dair bazı eleştiriler sosyal medyaya düştü. Bu durum dizinin akıbetini engeller mi bilinmez ama dizinin sevildiği ve izlendiği de bir gerçek.

Kalp Atışı Final mi Yapıyor? İzlenmedi mi? Tutmadı mı?


Kalp Atışı Nerede Çekiliyor? Kalp Atışı Dizi Seti Nerede?


Kalp Atışı Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncu Kadrosu? Dizide Kim Kimdir?

Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Kalp Atışı dizisi yeni sezonda devam etmeli mi? Yoksa final mi yapmalı?

Kalp Atışı İlk Ay Reytingleri
Hafta Reyting Oranı Sıra
1 3,03 3
2 6,04 2
3 7,47 1
4 6,59 2

17 YORUMLAR

  1. Eylül çok iyi bir oyuncu sakın
    onu çıkartmayın diziden onu çok seviyoruz dizini havasını bozarsınız

  2. Kıskananlar olmuştur ama eylül gerçekten gayet başarılı . Bakışları yeter bu haber sadece sosyal tepki çekmek için yayınlanmış .

  3. Kıskananlar olmuştur ama eylül gerçekten gayet başarılı . Bakışları yeter bu haber sadece sosyal tepki çekmek için yayınlanmış .

  4. Eylülün neyini beğenmemişler ya o dizide en güzel en başarılı oyuncu o bu filmi sırf onun için izliyorum

  5. Flim çok guzel eylul de gayet guzel oynuyor cumartesi gunleri cuma gelsede yeni bolum izlesem diyorum eylul diziden cıkmasın

  6. Kalp atışı devam etsin istiyoruz öykü karayel de rolünün kakkını tam anlamıyla gayet iyi veriyor vermediğini söyleyenlere de aldanmayın onun yeni ssezonda rolden çıkmasını kesinlikle istemiyoruz eğer onu çıkartırsanız veya bbir başkasını dizinin tadını bozarsınız ve fazla izlenemez bu yüzden lütfen diziyi ilk tanıttığınız gibi kalsın

Comments are closed.