Kalp Atışı Esma Kimdir? Gerçek İsmi, Boyu Kilosu ve Yaşı


Güncelleme: 7 Temmuz 2017 : 23:10
2

Show Tv ekranlarında ilk bölümü ile izleyicileri ekranlara kilitleen Kalp Atışı dizisinin oyuncu kadrosu da genişlemeye devam ediyor. Bir zamanlar öğretmen ve öğrenci ilişkisi içersinde olan Eylül ve Ali Asaf yıllar sonra doktor olarak aynı hastanede çalışmaya başlamış ve aralarındaki ilişkinin boyutu öğretmen ölğreci veya çalışan ilişkisinden öte aşka dönüşmüştür.

Dizide Eylül karakterine can veren Öykü Karayel’in iş arkadaşı Esma karakteri de güzelliği ile ile ilgiyi üzerine toplamayı başardı. Kalp Atışı Esma kim? Esma’nın gerçek adı, Esma nereli ,Esma hangi dizilerde oynadı gibi soruların cevaplarını arar oldular.

Esma karakterine can veren güzel oyuncumuzun gerçek adı Burcu Türünz’dür. Burcu Türünz’ün dizide hayat verdiği Esma iyi niyetli, saf, samimi .Aklında hiç kötülük Yoktur. Tek amacı hep güleryüzlü ve mutlu olarak popüler insanlar arasında kabul görmektir.

Burcu Türünz 1988 İstanbul doğumlu olup İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden  mezu olmuş ve Viyana’ya yerleşmiştir. Yine tanbul Bilgi Üniversitesi İnteraktif Pazarlama yüksek lisansı yapmış ve pazarlama üzerine yazmaya başlamıştır.

Burcu Türünz 160cm bıyunda ve 47 kg olup kahverengi gözlü ve kumraldır. İngizlice ve Almanca bilen güzel oyuncu daha önce bir dizide oynamamış ancak bir çok reklam filminde rol almıştır. Şimdi de Kalp Atışı dizisinde Eylül’ün en yakın arkadaşı Esma karakterine can veriyor.

Kalp Atışı Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncu Kadrosu? Dizide Kim Kimdir?


Kalp Atışı Nerede Çekiliyor? Kalp Atışı Dizi Seti Nerede?


Kalp Atışı Esma’nın Kafesi Nerede? İstanbul’da Nerede?

2 YORUMLAR

Comments are closed.