Kalp Atışı Esma’nın Kafesi Nerede? İstanbul’da Nerede?


Güncelleme: 15 Temmuz 2017 : 10:47
11

Show Tv’nin yaz dizisi Kalp Atışı yayınlandığı günden beri ilgi ile izlenmekte. Dizinin geötiği mekanlar ise en az dizi kadar ilgi çekmeye devam ediyor. Dizinin 2. bölümünde ortaya çıkan Esma’nın çalıştırdığı Kafe’nin nerede olduğu merak edildi.

Dizide Eylül’ün çok yakın arkadaşı olan Esma hastaneye yakın bir yerde bir kafe işletmekte. Eylül ise boş zamanlarında bu kafeye çok sık uğramaktadır. Sanki kafenin 2. patron gibidir.

Ali Asaf Denizoğlu’nun Türkiye’ye gelişi ve Eylül ile aynı hastane çalışmaya başlaması ile bu ikilinin Sema’nın kafede çok sık buluşacakları kesin gibi.

İzleyiciler Kafenin hoş dizaynı ve doğal ortamından etkilenmişler ki sosyal medyada Sema’nın KAfesi ile ilgili bir çok ileti yazılmış. Sizler için Sema’nın kafesini araştırdık.

Eylül’ün kafenin hasteneye yakın bir yerde olduğunu söylemesi akıllara kafenin İstinye Liv Hastenesi yakınlarında olduğunu getirdi. Kalp Atışı dizisinin nerede çekildiği ile ilgili yapmış olduğumuz haberimizi buradan okuyabilirsiniz. Diğer taraftan Kafe’nin Dizi setine yakın bir yerde olduğunu görüşü ağır basmakta.

Ancak yapımcılar mekanları farklı semtlerden seçebilmekteler. Şuan için Sema’nın kafesi ile ilgili net bir bilgiye ulaşamadık. Takipçilerimizden gelen bilgiler ışığında Kafe’nin Kadıköy Moda’da olduğu bilgisi geldi. Sizler eğer kafenin nerede olduğunu biliyorsanız yorum yaparak bizlere yardımcı olabilirsiniz.

Gelen bilgilerle Kafenin Kadıköy Moda’da olduğu ağır basmakta ancak teyit adilmiş bir bilgi değildir. Konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz. Diğer bir bilgi Liv Hastenesinin karşısındaki AVM’nin barlar sokağında olduğu söyleniyor. Kafe’nin nerede olduğunu yorumlara yazarak bizlere doğru bilgiye ulaşmada yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Kalp Atışı Esma Kimdir? Gerçek İsmi, Boyu Kilosu ve Yaşı


Kalp Atışı Nerede Çekiliyor? Kalp Atışı Dizi Seti Nerede?


Kalp Atışı Final mi Yapıyor? İzlenmedi mi? Tutmadı mı?


Kalp Atışı Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncu Kadrosu? Dizide Kim Kimdir?

 

 

11 YORUMLAR

  1. Ya modada olduğunu biliyorum gidicem ama haftaiçi hangi saatlerde çekilir acaba ve haftasonu çekilir mi giden biri varsa cevap yazabilir mi lütfen

  2. Arkadaşlar kafe ak bati yani istinye liv hastanesini karşısındaki avm nin barlar sokagindadir

Comments are closed.