Kalp Atışı Eylül’ün Üvey Kardeşi Kim? Karkater Analizi


Güncelleme: 13 Eylül 2017 : 21:04
9

İzlenme rekorları kıran dizi Kalp Atışı’nda heyacan bitmek bilmiyor. Dizinin hikayesi şimdi Eylül’ün üvey kardeşi ile yeniden canlanıyor. Eylül’ün üvey kardeşini kim canlandıracak? Eylül’ün kardeşi kim?

MF yapım imzalı ekranlara gelen sevilen dizi Kalp Atışı, dizinin fanlarını heyecanlandıran bir gelişme ile ekranlara geldi. Dizide yeni karakter belirdi. Eylül’ün üvey kardeşi olarak ekranlara gelecek olan kişiyi kim canlandıracak.

Yeni karakter için görüşmelerin devam ettiği ve 2 farklı isim üzerinde durulduğu söyleniyordu. Bu isimlerden birisi Merve Çağıran idi ve Merve Çağıran da oldu. Eylül’un üvey kardeşi Merve Çağıran daha önce Cem Yılmaz ile yaşadığı kısa bir ilişki ile gündeme gelmişti. Yine Fi dizisinde oynadığı rolle büyük beğeni kazanmıştı. Yine Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki performansı ile de göz doldurmuştu.

Geçmişinin intikamını alaya niyetli olan Eylül’ün üvey kız kardeşi Merve Çağıran diziye dahil oldu. Bakalım üvey kardeş ile Eylül arasında nasıl bir ilişki oluşacak. Eylül ile rekabete mi girecek yoksa ittifak mı oluşturacak.


Kalp Atışı İpek Kim? İpek Gerçek Adı?


Sizce bu karakterin diziye dahil olması dizinin hikayesine zara verir mi? Asaf ve Eylül aşkı zedelenir mi?

9 YORUMLAR

  1. Eylülü sevmiyorum benim sevdigim karakter Bahardi şimdi ipek oldu snsjsnsn

  2. EVET, BAHAR ‘IN DİZİYE AYRILMASINA BEN DE ÜZÜLDÜM .AMA SAÇMA SAÇMA KONUŞMAYIN . BAHAR ARTIK DİZİYE VEDA ETTİ FAKAT EGE KÖKENLİ BAŞKA Bİ DİZİ DE OYNAR

  3. Diziye Bahar’ı Eylül’ün ü ey kardeşi olarak geri soksalar. Bu bir yandan Bahar’ın ikiz kardeşi olsa dokdkakc
    Bahar geri gelse diziye.. Ne güzel olur lan ? Heyecan dorukta olur ????

Comments are closed.