Kalp Atışı Final mi Yapıyor? İzlenmedi mi? Tutmadı mı?


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 01:00
126

Show Tv’nin yaz dizisi Kalp Atışı yayınlandığı ilk günden itibaren olumlu eleştiriler alsa da bunun yanı sıra olumsuz eleştiriler de aldı. Buda dizi hakkında erken final mi yapıyor sorusunu akıllara getirdi. Başrollerini Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in paylaştığı Kalp Atışı dizisi hakkında eleştiriler ardı arkası kesilmedi. Dizinin ilk bölüm reyting oranı iyi olsa da bu durum diziyi eleştirilerden kurtarmadı.

Kalp Atışı Final mi Yapıyor? İzlenmedi mi? Tutmadı mı? Kalp Atışı yayınlandığı 30 Haziran Cuma günü reytinglerde 3. Sırada kendisine yer buldu. Yeni bölümü ile 3,09 rayting puanı alırken tekrarı ile 3,05 puan almayı başardı ve reytinglerde 3. Ve 4. Sırada kendisine yer buldu. Diğer taraftan bu durum eleştirmenler tarafından iyi bir gelişme olarak algılanmadı.

Pek çok güçlü yapımın sezon finali veya final yapması ile ekranlardan çekildiği yaz ayında böyle bir sıralama çokta önemli görülmedi. Diğer taraftan çokta kötü bir sıralama değildi. Eğer hikaye ve kurgu seyri iyi bir şekilde ayarlanırsa bu puanın yükseleceği de muhakkak.

Ancak diziye yapılan eleştiriler aslında daha çok hikaye ve oyuncuların performansı şeklinde gerçekleşti. Örneğin Gökhan Alkan’ın oyunculuğunun Seviyor Sevmiyor dizisindeki ile aynı olması dikkatlerden kaçmadı.


Kalp Atışı Dizi Müziği ve Sözleri-Jenerik Müziği Dinle


Öykü Karayel’in de duyguları geçirmede ki sıkıntısı diğer dizilerde olduğu gibi bu dizide de sorun olduğu yönünde. Tabi bu sıkıntılar devam ettiği ve izleyicilere yen şeyler verilmediği takdirde dizinin final yapma ihtimali ise yüksek gibi gözüküyor.


Kalp Atışı Nerede Çekiliyor? Kalp Atışı Dizi Seti Nerede?


Ayrıca dizinin son 1 aydır yaşadığı reyting kaybınıda unutmamak lazım. Dizi sezon dizilerinin başlaması ile oldukça kan kaybetti. Ekim ayı içerisinde reytinglerde ilk 5 içerisinde gözükmedi. Dizi için final çanları çalmaya başladı gibi. en azından diziyi güzel bir finalle bitirseler. Yada en azından bu sezonu bitirip o şekilde final yapsalar. Sizlerde diziye desteğinizi göstermek için bu yazımızın altına diziyi destekler mesajlarınızı bırakıp bu yazıyı facebobok, twittwr, instagram, google+ gibi platformanlarda paylaşarak diziye desteğin herkes tarafından duyulmasını sağlayabilirsiniz. Elbette her şeyi gösterecek olan zamandır. İlerleyen günlerde yapılan eleştiriler dikkate alınır ve gerekli ayarlamalar yapılırsa dizinin yükselişe geçeceği muhakkak. Peki sizler dizi hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce erken final mi yapar? Yapmalı mı?


tıkla>>>Kalp Atışı Neden Gün Değiştirdi? Final mi Yapacak?<<<tıkla


126 YORUMLAR

  1. bence dizi çok heyecanlı ve güzel. dizinin iki başrol oyuncusuda çok güzel rollerini yapıyorlar .bence dizi devam etmeli.üstelik çok güzel ve çok heyecanlı bir dizi.lütfen finale girmesin

  2. bence dizi çok heyecanlı ve güzel. dizinin iki başrol oyuncusuda çok güzel rollerini yapıyorlar .bence dizi devam etmeli.

  3. Lütfen dizi final yapmasın sezon finali yapıp son yene devam etsin çünkü o kadar güzel dizi ki eğlencelı. Tüm turkmenıstan seredyor. Lütfen bitmesin. Çok güzel devam etsin.

  4. Merhaba ben irandan gönderiyorum ben kalp atışı dizisini çok ama çok seviyom ve çok özledim lütfen yeniden yayınlansın…

  5. doymadan bezmeden izleyeceyim tek dizi kalp atisi lutfen final yapmasinlar.ALEY YILIN EN IYI DIZI ÇIFTI SECILDI DAHA NE OLSUN.2017 YILINDA TURKIYEDE EN COK ARANAN DIZILERIN SIYAHISINI ACIKLADI GOOGLE KALP ATISI 4 SIRADA YER ALMIS.YA BIZ BU DIZIYI HEQIQETEN COX SEVIRIK

  6. Lütfen final yapmasaınlar ben bütün arkadaşlarım ve daha bir çok kişi diziyi severek izliyor final olursa herkes çok üzülür

  7. Lütfen final yapmayın benim arkadaşlarım sizin dizinize hayran ben de çocukluktan beri beyin cerrahi olmak istiyorum bu yüzden dizinize hayranim

Comments are closed.