Kalp Atışı Neden Gün Değiştirdi? Final mi Yapacak?


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 00:57
7

MF Yapım imzalı ve Yusuf Pirhasan’ın yönetiminde ekranlara gelen Kalp Atışı Kore uyarlaması diziler arasında en çok beğenilen yapımlardan. 27 bölümü geride bırakan yapım hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dizinin oldukça fazla fanı var. Hem sosyal medyada hem de farklı platformlarda diziye destek mesajları devam ediyor. Sevilen dizinin hakkında çok fazla final yaptı yapacak haberleri yayıldı. Bu haberler hakkında resmi açıklama yapılmaması dizinin fanlarının yüreğine su serpti ancak dizinin gün değiştirmesi akıllarda soru işareti bıraktı. Kalp Atışı Neden Gün Değiştirdi? Final mi Yapacak?

Kalp Atışı neden gün değiştirdi, final mi yapacak sorularının cevabından önce bazı ayrıntıları belirtmekte yarar var. Dizinin fanları elbette bu güzel yapımın bitmesini istemez, final yapsın istemezler. Ancak şu vardır ki; yapım şirketi ve kanal dizilerin belli oranlarda izleyici kitlesine ve izlenme oranına sahip olmasını ister. Eğer dizi beklenen ve istenen oranların altında bir izlenme oranı alırsa kanal ve yapım şirketi diziyi sonlandırma, final yapma kararı alabilirler. Bu anlamda Kalp Atışı’nın gün değiştirmesi kanalın ve yapımcının ortak kararıdır. Düşen reytingleri yeniden toparlamak için bir yeniden toparlanma süreci olarak düşünebilirsiniz. Peki Kalp Atışı final yapacak mı?

Bunun cevabını vermek şuan için doğru olmaz. Ama konu ile ilgili bir yorum yapacak olursak; Kalp Atışı bir yaz dizisi olarak ekranlara geldi. Sezon içi büyük yapımların tatilde olduğu dönemde ekranlara geldi ve oldukça sevildi. Ancak yeni sezon başlar başlamaz, yani büyük yapımlar yeni sezonu açınca, dizi eski gücünü yavaş yavaş kaybetmeye başladı. Toparlanmak için yeni karakterler diziye dahil edildi. Bazı karakterlerle yollar ayrıldı vs. Ancak görülen o ki gidişatta her hangi bir değişiklik olmamış. Şimdi ise dizi gün değiştirme kararı aldı. Bu büyük ihtimal finale giden son viraj. Eğer PAzar günü ekranlara gelen yapımlar arasından sıyrılıp kendini gösteremezse Kalp Atışı final yapacaktır. Bakalım zaman bize ne gösterecek, hep birlikte görecez. Sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce Kalp Atışı final yapmalı mı?


Kalp Atışı Final mi Yapıyor? İzlenmedi mi? Tutmadı mı?<<<tıkla


7 YORUMLAR

  1. Kalp atışı final olmasın hak etmiyor çünkü ben çok seviyorum bu diziyi sevenlerde var final olmasın yapmayın

  2. Yemin ederim dizi biterse Show tv de biter menim ucun.KALP ATISI KESINLIKLE DEVAM ETMELI.BITEMEZ GUZELIM DIZI.LUTFEN BITMESIN.SENARIST BILE DEYISIYOR INSALLAH HER SEY DAHA GOZEL OLACAQ.ALEY BITEMEZ.HAK ETMIYORLAR BUNU.

  3. kalp atışı final olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    yoksa kanal büyük reytıng kaybeder

Comments are closed.