Kanal D Lezzet Sofraları Sahrap Soysal Kimdir?


Güncelleme: 15 Ekim 2017 : 21:38
1

Kanal D ekranlarında yayınlanan hergün birbirinden güzel yemeklerin yapıldığı Sahrap’la Lezzet Sofraları’nın sunucusu kimdir? Hoş sohbeti ve lezzetli yemekleriyle izleyenlere keyifli dakikalar sunan Sahrap Soysal hakkında tüm merak edilenleri araştırdık.

Lezzet Sofraları Sahrap Soysal Kimdir? Başarılı yemek uzmanı ve yazar Sahrap Soysal, 1959  Gümüşhane doğumludur. 5 çocuklu bir ailenin kızıdır. Mesleği ve okuduğu bölüm arasındaki fark oldukça şaşırtıcı olan Soysal, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümünden 1983 yılında kimyager olarak mezun olmuştur. İkiz çocuk annesi olan Soysal uzun yıllardır yemek programı sunmaktadır.

Yemek yapmaktan oldukça zevk aldığını söyleyen Sahrap Soysal, tesadüf üzerine televizyonda yemek programı sunmaya başlamıştır.

Sadece yemek tarifleri vermekle kalmayan Soysal, hem ülkemizin hemde yabancı ülkelerin yemek kültürüne dair anlattıkları ve  verdiği pratik bilgiler ile özellikle kadın izleyicilerin vazgeçilmezi olmayı başarmıştır.

Sahrap Soysal, yemek programı sunmaya 2003 yılında başlamış ve halen devam etmektedir. Sadece televizyon programı sunmakla kalmayan Soysal televizyon programlarının yanı sıra Hürriyet, Posta, Milliyet ve Seninle dergisinin editörlük ve yayın danışmanlığını da yürütmektedir.

Diğer taraftan tüm bunların yanı sıra yemek üzerine yazmış olduğu kitapları da bulunmaktadır.  Bir Yemek Masalı, Anne Ben Acıktım, Sevgilim Akşama Ne Pişirdin, Derviş Sofraları, Her Eve Lazım Salata ve Mezeler, Kalaylı Kaplarda Alaylı Yemekler.

Star Tv Kadınca’nın Sunucusu Özlem Denizmen Kimdir?

Kanal D’de yayınlanan Sahrap’la Lezzetli Sofralar programı hafta içi her gün ekrana gelmektedir.

 

Comments are closed.