Kanatsız Kuşlar Aylin Kimdir?


Güncelleme: 27 Temmuz 2017 : 00:24
11

Kanatsız Kuşlar Dizisi ATV ekranlarında her Perşembe heyecanla izlenmeye devam ediyor. Başrollerinde  Deniz Bolışık, Ümit Kantarcılar, Seda Türkmen, Melis Tüzüngüç ve Ahmet Varlı gibi isimlerin yer aldığı diziye yeni bir oyuncu dahil oldu.

Dizide Aylin karakteri ile karşımıza çıkan güzel oyuncu Emre’nin beraber çalıştığı ustasının hısızlık gibi kirli işlerini yaptırdığı, uzun yıllardır beraber çalıştığı elemanıdır. Güzelliği, agresif tavırları ve gizemli kişiliği ile ilgiyi üzerine toplayan güzel oyuncu ile Emre arasında aşk yaşanacak gibi.


Kanatsız Kuşlar Dizisi Oyuncu Kadrosu? Tüm karakterleri ve Rolleri <<<tıkla


Şuan için Aylin karakterine can veren oyuncunun ismi Özlem Gezgin’dir. Kanatsız Kuşlar Özlem Gezgin kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, kariyeri, oynadığı diziler. Hepsi ve daha fazlası haberimizde.

Özlem Gezgin 17 Şubat 1996 doğumludur. Kova burcunda olan oyuncu 165 cm boyunda olup 50 kg ağırlığındadır. Medcezir, Kiralık Aşk, Hanım Köylü ve Kanatsız Kuşlar dizilerinde oynamış ve hala oynamaktadır. İstanbul doğumlu olan genç oyuncu Akademi 35,5’ta oyunculuk eğitimi almıştır.

Kahverengi gözlere sahip olan Özlem Gezgin kariyerine Medcezir dizisi ile başlamıştır. Genç oyuncumuz Özlem Gezgin sektörde yeni olduğu için hakkında pek fazla bilgi mevcut değildir. Eğer siz değerli takipçilerimiz genç oyuncu hakkında bildiğiniz ayrıntıları yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.


Kanatsız Kuşlar Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerelerde Kurulmuştur <<<tıkla


Sizce Özlem Gezgin nasıl bir oyuncu? KAriyeri parlak mı? İlerde faklı projelerde görmek ister misiniz?

Kanatsız Kuşlar Dizisi Devam Edecek mi? Yeni Sezonda Var mı?

 

11 YORUMLAR

Comments are closed.