Kanatsız Kuşlar Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerelerde Kurulmuştur


Güncelleme: 24 Mayıs 2017 : 09:39
19

Atv’nin uzun zamandır üzerinde çalıştığı yeni projesi Kanatsız Kuşlar’ın çekimleri start aldı. Yakında ekrana gelecek olan Kanatsız Kuşlar dizisinin seti nerede kuruluyor? Senaryosu, oyuncu kadrosu ve yayın günleri dışında en çok merak edilen konulardan biride dizilerin nerede çekildikleri olmuştur. Kanatsız Kuşlar dizisi nerede çekiliyor?

Kanatsız Kuşlar dizisinin çekimleri İstanbul’da başladı. Dizinin çekimleri için İstanbul’un birbirinden güzide semtlerinde setler kurulacak. Zengin ve fakir hayatların kesiştiği bir dizi olduğu için mekanlarda ona göre seçiliyor. Kimi bölümler İstanbul’un daha mütevazi semtlerinde çekilirken bazı bölümler ise yalı ve villaların ağırlıklı olduğu yerlerde çekilecek.

Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği yeni dizi Kanatsız Kuşlar çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Ümit Kantarcılar, Seda Türkmen, Melis Tüzüngüç ve Ahmet Varlı gibi genç ve tecrübeli oyuncular yer alacak. İddialı oyuncu kadrosu ve dram ağırlıklı konusuyla dikkat çeken dizinin yönetmen koltuğunda Kemal Uzun oturuyor.

Zorlu hayat koşullarında ayakta kalmaya çalışan dört kardeşle, çocuklarını kimseye muhtaç etmemek uğruna her türlü fedakarlığı göze alan genç bir annenin dram dolu hikayesi konu alınacak. Hayatları iyilik üzerine kurulu masum bir ailenin karşılaştığı kötülükler ve bu kötülüklerden doğacak umutlar izleyenlere duygusal dolu anlar yaşatacak.

Atv, yeni sezon için yepyeni dizileri ekrana getirmek için gün sayıyor. Kanatsız Kuşlar bunlardan sadece bir tanesi. Tanıtım filmi bile milyonlar tarafından izlenen dizi, seyirciye keyif dolu dakikalar yaşatacak gibi görünüyor. Kanatsız Kuşlar dizisiyle ilgili sizler ne düşünüyorsunuz? Diziyi nasıl buldunuz?

https://www.youtube.com/watch?v=xnR0OFrQ0gM

 

.

19 YORUMLAR

  1. Çok beğenerek izliyorum sakin final olmasın yeni sezonda izlemek istiyorum dizi bitirse çok üzülürüm

  2. HARİKA Bİ DİZİ ÇOK İLGİ İLE TAKİP EDİYORUZ..AMAAA ARTIK ŞU HALANIN YÖNETMESİNDEN BIKTIK..SANKİ HERŞEY ONUN ETRAFINDA DÖNÜYOR..O NE DERSE O OLUYOR..

Comments are closed.