Kanatsız Kuşlar Dizisi Devam Edecek mi? Yeni Sezonda Var mı?


Güncelleme: 23 Temmuz 2017 : 17:06
9

Mutlu olmak için çırpınan hüzünlü yaşam hikayelerini izlediğimiz Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni sezonda da devam edeceği bilgisi geldi mi? Kanatsız Kuşlar devam edecek mi? Final mi yapacak?

Yönetmen koltuğunda Kemal Uzun’un yer aldığı ve Koliba Film tarafından yapılan dizi Kanatsız Kuşlar’ın senaryosu Hakan Haksız tarafından kaleme alınıyor. İlgi ile izlenen dizinin yeni sezonda olup olmayacağı ise sosyal medyada en çok konuşulan konulardan.

Başrolerini Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen gibi isimlerin paylaştığı yapım reytinglerde oldukça iyi durumda.

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsünü konu alan Kanatsız Kuşlar sosyal medyada oldukça olumlu yorumlar almakta. Tamda burada dizinin devam edip etmeyeceği konusu gündeme geliyor.

Dizinin reytinglerine baktığımızda gayet iyi bir tablo karşımıza çıkıyor. Yayınlandığı ilk ay için performansı şu şekilde sonuçlandı. İlk hafta 3. Sırada yer alan dizi daha sonra sırası ile 2-1-1-2-1 gibi reyting sıralaması aldı. Ortalama reyting puanı ise 4,86 olarak kayda geçti. 4,54 ile başladığı tv serüveninde 6,21 reyting puanını gören dizi Kanatsız Kuşlar gayet iyi bir performansla liderliği kimseye kaptırmıyor.

Bu anlamda dizi hakkında resmi bir açıklama gelmese de dizinin yeni sezonda da yayınlanabileceğini düşünüyoruz.

Peki sizler dizi hakkında neler söylemek istersiniz. Kanatsız Kuşlar devam etmeli mi? Final mi yapmalı? Sizce dizi yeni sezon için onay alır mı?

Kanatsız Kuşlar Dizisi Oyuncu Kadrosu? Tüm karakterleri ve Rolleri


Kanatsız Kuşlar Dizi Müziği-Jenerik Müziği Dinle


Kanatsız Kuşlar Tuttu mu? Kanatsız Kuşlar Erken Final mi Yapıyor?

9 YORUMLAR

  1. İki seferdir eski bölümleri izliyoruz yeni bölümlerin neden konmuyor merakla bekliyoruz tesekur ederizays

  2. Dizi çok güzel ama Nefise gerçekleri söylesin artık her bölüm yalan üstüne yalan sıktı artık

  3. dizi süper kesinlikle devan etmeli yani bu devam etmeli rüya ve deligönül gibi saçma sapan dizilerin yerine

Comments are closed.