Kanatsız Kuşlar Final Yapmasın Bitmesin


Güncelleme: 28 Ekim 2017 : 20:41
12

Atv ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Kanatsız Kuşlar dizisinin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Son haftalarda düşüşe geçen reytingler dizinin kısa süre içinde final yapmasına neden olabilir. Eğer Kanatsız Kuşlar final yapmasın bitmesin diyorsanız sizde başlatmış olduğumuz kampanyamıza destek olarak dizinin devam etmesini sağlayabilirsiniz. 

Fazilet Hanım Ve Kızları Erken Final Yapmasın Bitmesin- Sende Destek Ol

Yaz sezonunda başlayan dizi ilk 10 bölüm yüksek reytinglerle Perşembe günleri zirvenin sahibi olmayı başardı. Fakat yeni sezonun başlaması üzerine kanalların birbirinden iddialı projeleri ekrana getirmesi Kanatsız Kuşları gölgede bıraktı.

Aynı gün aynı saatte, Bizim Hikaye, Ver Elini Aşk, Siyah İnci ve Yüz Yüze dizileriyle yarışan Kanatsız Kuşlar beklenmedik bir anda düşüşe geçti.

Reyting düşen diziler reklam gelirlerini azalttığı için kısa süre içinde yayından kaldırılıyor. Yapım şirketi kısa süre içinde Kanatsız Kuşlar dizisinin erken final yapacağının sinyallerini vermeye başladı.

Dram, hüzün ve sırlarla dolu hayatların konu alındığı Kanatsız Kuşlar’ın her kesimden insana hitap eden ve uzun süre ekranlarda kalması gereken bir proje olduğunu düşünüyoruz. Ve bu yüzden sesimizi dizinin yapımcısına duyurmak için bir kampanya başlattık.

Sizlerde Kanatsız Kuşlar dizisi erken final yapmasın bitmesin diyorsanız bize katılın. Yapılacaklar oldukça basit. Haberimizin devamında yer alan yorum kısmına Kanatsız Kuşların devam etmesine yönelik düşüncelerinizi yazarak paylaşın. İnstagram, facebook ve twitter gibi sosyal medya platformlarında haberimizin linkini paylaşarak kampanyamızın daha fazla kitleye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. 

12 YORUMLAR

  1. Bitsin ya uyuz oluyorum bu diziye atvnin dizileri hepsi birbirine benziyor aşırı dram

Comments are closed.