Kanatsız Kuşlar Nefise Kimdir? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 6 Temmuz 2017 : 23:47
17

Atv ekranlarının 2017 yeni sezon dizileri arasında olan Kanatsız Kuşlar  Ümit Kantarcılar, Melis Tüzüngüç, Fatih Al, gibi ünlü isimleri başrolünde yer aldığı dizinin ayrıntıları dizinin başlayacağı gün yaklaştıkça gelmeye başladı.

Kanatsız Kuşlar Nefise karakterine kim hayat verecek gerçek ismi nedir gibi soruların cevabı haberimizde.

Deniz Bolışık’ın hayat vereceği Nefise karakteri dizide 3 kızı ve bir oğlu alan bir annedir. Anne bütün hayatını çocukları için harcayan fedakarlık timsalidir. Çocuklarının bir bir kendisinden uzaklaştığını gören Nefise her şeye rağmen  İstanbul gibi bir şehirde hayata tutunmaya çalışacaktır. Peki gerçek hayatta Kanatsız Kuşlar Deniz Bolışık Kimdir?

1982 Ankara doğumlu olan Deniz Bolışık Hacattepe Üniversitesi Konservatuvar bölümü mezunudur. Daha önce Aşkın Bedeli, Kırlangıç Fırtınası gibi dizide rol alan yetenekli oyuncu son olarak Kanatsız Kuşlar dizisine Nefise karakterine hayat verecek.

35 yaşında olan güzel oyuncu İzmir’de başladığı üniversite hayatını yarıda bırakmış ve sınava tekrar girmiştir. Hacettepe Üniversitesi’ni kazanan güzel oyuncu burada konservatuar bölümünde okumuştur. 167 cm boyunda olan oyuncu  2005 yılında oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

2005 yılında Kırık Kanatlar dizisinde rol almıştır. Daha sonra 2011 yılında Canan adlı dizide büyük bir çıkış göstermiştir. Aşkın Bedeli dizisinde 3 sezon yer almıştır.

Kanatsız Kuşlar Dizisi Oyuncu Kadrosu? Tüm karakterleri ve Rolleri <<< Tıklayınız


Kanatsız Kuşlar Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? <<< Tıklayınız


Kanatsız Kuşlar Tuttu mu? Kanatsız Kuşlar Erken Final mi Yapıyor?

 

https://www.youtube.com/watch?v=fDf3vqv6m6k

https://www.youtube.com/watch?v=xnR0OFrQ0gM

17 YORUMLAR

  1. Maşallah süper beğenerek izliyoruz onur beye bayılıyorum aallh sahibine bağışlasın????

  2. Kanatsız kuşlar dizisini çok beğenerek izliyorum, dostlarıma da izlemelerini tavsiye ediyorum. Yaz sezonu boyunca keyifle izleyebileceğimiz bir dizi hazırladığınız için emeği geçen herkesi tebrik ederim. Hayatın gerçeklerini gösterip hayat dersi verdiği için izleyici üzerinde bir iz bırakır ve faydalı olur diye düşünüyorum. Yapımcılar , lütfen devamı olan kışında izleyebileceğimiz bir dizi olsun.

  3. oyuncuların hepsi harika hepsini beğeniyorum ama en çok beğendiğim oyuncu Onur ile Nefise

  4. Ekonomik sikintilar icinde eziln kadein tokatin yemis insanlaein hayati biraz abartili yerleri var.oyuncular cok iyi.

  5. Merhabalar Efendim! Ben Recep Tayyip Erdoğan nasılsınız? Bu çektiğiniz film insanlara hayat dersi veriyor. Bu başarılarınızdan dolayı tebrik eder, devam etmesini dilerim.

  6. Çok güzel bir dizi yapanlardan allah razı olsun BAYYILLDIIIMMM ?10 numara 5 yıldız☆ kadro deseniz harika yüreğinize sağlık efendim ? ? ?

Comments are closed.