Kanatsız Kuşlar Yeni Sezonda Devam Edecek Mi? Bitecek Mi?


Güncelleme: 20 Temmuz 2017 : 20:56
1

ATV ekranlarında her Perşembe izleyicileri ekranlara kilitleyen Kanatsız Kuşlar Dizisi yaz sezonu için başlamış ancak izleyicilerden beklenenden daha fazla ilgi görmüştür. Konusu ve oyuncu kadrosu ile oldukça ilgi odağı olan kanatsız Kuşlar dizisi 2. sezonda devam edecek mi?

Kanatsız Kuşlar dizisi Atv ekranlarında özellikle de Perşembe akşamları reytingleri kimseyi bırakmıyor. En yakın rakibi olan Star Tv ekranlarındaki Ateş Böceği dizisine bile 0.50 fark atıyor. Dolayısıyla dizinin erken final yapması ya da sezon sonunda bitmesi söz konusu değildir.

Peki Kanatsız Kuşlar dizisi sezon finali mi yapacak final mi yapacak? Kanatsız Kuşlar dizisinin izlenme oranları bu kadar iyi giderken yakın zaman final yapamayacağını belirtmiştik.

Ancak dizinin yeni sezonda da devam edeceğini ve sıcak yaz günlerinde çekimlerin de ne kadar zor olduğunu düşünürsek oyuncuların da kısa da olsa bir molaya ihitiyaçları olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla final yapmasa da 2. sezon için en azından kurban bayramı haftası olan Eylül’ün ilk haftalarında bi kaç hafta sezon finali yaparak ara vereceğini söyleyebiliriz.

Sizler Kanatsız Kuşlar Dizisi ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Sizce dizi ne kadar devam etmeli? Sizler de konu ile ilgli düşüncelerinizi aşağıda paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=B2xp18kZ96o

Comments are closed.