Kardeşim İçin Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Rolleri


Güncelleme: 13 Mayıs 2017 : 19:00
1

Atv ekranlarında 2017-2018 yeni sezon dizileri arasında olacak Kardeşim İçin dizisi proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaz sezonunda başlaması beklenen dizinin başrol oyuncuları belli olan dizinin tüm oyuncularının da titizlikle seçildiği gelen haberler arasında. Peki Kardeşim Benim Dizisi başrol oyuncuları kimler hangi oyuncu hangi karakteri canlandıracak?  Tüm ayrıntılar sizler için haberimizde.

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın yer aldığı dizinin yapımcılığını Film evi üstlenecek. Dizinin iki oyuncusu netleşti. Kardeşim Benim erkek başrol oyuncusu Timur Acar kadın başrol oyuncusu Gonca Sarıyıldızdır. Peki Timur Acar ve Gonca Sarıyıldız kimdir? hayatları hakkında ki kısa bilgi aşağıda sizler için.

Kardeşim İçin Timur Acar Kimdir? 

1979 da Almanya da dünyaya gelen yetenekli oyuncu birkaç yıl orada kaldıktan sonra Türkiye’ye kesin dönüş yapmıştır. 9 Eylül Üniversitesinde Güzel Sanatlar Fakültesinde tiyatro eğitimi almıştır. Ünlü oyuncu Avrupa Yakası ve Akasya Durağı gibi dizilerde büyük kitlelerce tanınmıştır. Son projesi ise Kardeşim Benim dizisi ile başrol erkek oyuncu olarak ekranlara gelecek.

Kardeşim İçin Gonca Sarıyıldız Kimdir? 

Kardeşim Benim dizisinin kadın başrol oyuncusu olarak ekranlara gelecek olan Gonca Sarıyıldız  1986 İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Yedi tepe Üniversitesi tiyatro bölümü mezunu olan güzel oyuncu ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde kendini tanıtmış daha sonra bir çok dizi de rol almıştır. En son Seviyor Sevmiyor adlı dizide rol alan oyuncu şimdi ise Kardeşim Benim dizisinde başrol oynamaya hazırlanıyor.

 

 

Comments are closed.