Katilin Kızları Egemen Kim? Anıl Tetik Kim?


Güncelleme: 29 Eylül 2017 : 17:20
0

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Katilin Kızları’nda Egemen karakterini canlandıran Anıl Tetik kim? Daha önce hangi dizilerde oynadı? Anıl Tetik hakkındaki detaylar sizlerle.

Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Ahsen Eroğlu gibi oyuncuların yer aldığı diziye başrol oyuncusu olarak Egemen karakteri ile Anıl Tetik dahil oldu.

Katilin Kızları Suna Kimdir? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Gerilimi, heyecanı ve aşkı gözler önüne serecek olan dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler bulunmasının yanı sıra dizinin konusu da izleyicileri ekran karşısına kilitleyecek.

Katilin Kızları Dizisi Egemen Kim? Anıl Tetik Kimdir?

1991 doğumlu olan oyuncu Kırklarelilidir. İstanbul’da doğup büyümüştür. Kadir Has Üniversitesi’nde Amerikan Dili ve Edebiyatı alanında eğitim görmüştür. 2012 yılında katıldığı Survivor isimli yarışma programı ile tanınmaya başlamıştır. Yarışmada birinci olamasa da ünlü olmayı başarmıştır.

Anıl Tetik, Survivor sonrasında ilk olarak Şafak Sezer ve Oya Başar’ın yer aldığı Alemin Kıralı dizisinde rol almıştır. Survivor All Star kadrosunda da yer alan oyuncu, başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Gupse Özay’ın filmi Görümce‘de rol almıştır.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde başrolde Birce Akalay ile birlikte rol almıştır. Koray karakteri ile çok sevilen oyuncu Katilin Kızları dizisinde Egemen karakterini canlandıracaktır. Biz de Anıl Tetik’e yeni dizisi Katilin Kızları’nda başarılar diliyoruz.

Katilin Kızları dizisinin oyuncu kadrosunu nasıl buldunuz? Anıl Tetik’in performansını beğeniyor musunuz? Anıl Tetik’ Egemen karakterini yakıştırdınız mı? Katilin Kızları Egemen ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.

Katilin Kızları Sumru Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler