Katilin Kızları Sumru Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 26 Eylül 2017 : 12:13
1

Katilin Kızları dizisindeki Sumru karakterini kim canlandırıyor? Katilin Kızları dizisindeki Sumru karakteri daha önce hangi dizilerde rol almıştı? İşte Katilin Kızları dizisinde Sumru karakterini canlandıran Elif Ongurlar hakkındaki tüm bilgiler!

Kanal D ekranlarında Fikret Kuşkan ve Tuvana Türkay’ın başrolleri paylaştığı Katilin Kızları dizisine yeni bir başrol daha dahil oldu. Sumru karakteri ile Elifcan Ongurlar Katilin Kızları dizisine katıldı.

Katilin Kızları Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri

İsminden de anlaşılabileceği gibi gerilim ve heyecan dolu dakikalarla izleyicilerin nefesini kesecek olan dizideki Sumru karakteri de dizi için oldukça büyük önem taşıyor. Biz de Katilin Kızları dizisindeki Sumru karakterini canlandıran Elifcan Ongurlar’ı sizin için araştırdık!

Katilin Kızları Sumru Kimdir? (Elifcan Ongurlar Kimdir?)

1993 yılının Haziran ayında doğan oyuncu ailesinin sanata olan ilgisinden dolayı oyunculuk mesleği ile iç içe bir yaşantı sürdürmüştür. Babası sanatçılık da yapmaktadır. Emekli olan anne babasının ısrarları ile ilkokuldan itibaren piyano dersleri almıştır. İzmir Karşıyaka’da doğup büyüyen oyuncu Karşıyaka’nın tenis bölümünde 10 yıl boyunca yer almıştır. Ardından tenis alanında milli bir sporcumuz olmuştur.

Spora olan merakının ardından oyunculuk mesleği de ilgisini çekmeye başlamıştır. İlk sinema filmi Ateşin Düştüğü Yer’de henüz 19 yaşında iken 2012 yılında yer almıştır. İlk yer aldığı sinema filmi olmasına rağmen Katilin Kızları dizisinin Sumru’su büyük başarı yakalamıştır. Aynı yıl Kayıp Şehir dizisinde de rol alan oyuncu 2014’te yer aldığı Kara Ekmek dizisi ile büyük bir çıkış yakalamıştır.

Elifcan Ongurlar son olarak Star Tv’nin sevilen dizisi Kiralık Aşk’ta boy göstermiştir.Biz de oyuncuya yeni dizisi Katilin Kızlarında başarılar diliyoruz.

Siz Elif Ongurlar’ın canlandırdığı Sumru karakterini beğendiniz mi? Diziyi takip ediyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Katilin Kızları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede

1 YORUM

Comments are closed.