Katilin Kızları Suna Kimdir? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 26 Eylül 2017 : 12:11
3

Katilin Kızları dizisindeki Suna karakterini kim canlandırıyor? Suna karakterini canlandıran Ahsen Eroğlu kimdir? Katilin Kızları Suna daha önce hangi dizilerde oynamıştır?

Kanal D ekranlarında Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Katilin Kızları dizisine yeni bir isim daha transfer edildi. Dizide 4 kız kardeşten birisi olarak Suna karakteri ile Ahsen Eroğlu katıldı.

Katilin Kızları Sumru Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Kanal D ekranlarının yeni sezondaki en iddialı dizilerinden birisi olan Katilin Kızları dizisi oyuncu kadrosunu genişletirken Suna karakterine can veren Ahsen Eroğlu’nu biz de sizler için araştırdık.

Katilin Kızları Suna Kimdir? (Ahsen Eroğlu Kimdir?)

1993 doğumlu olan genç oyuncu Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulundan mezun olmuştur. 1.71 boyunda olan oyuncu oldukça fit bir görünüme sahiptir. 55 kilodur.

Yedigün ve Tadım gibi bilinen markaların reklam filmlerinde rol alan oyuncu daha sonra dizi teklifleri de almaya başlamıştır. 2015 yılında yayınlanan Bir Modern Habil Kabil Hikayesi dizisi ile ekranlarda olmaya başlasa da asıl tanınmasını sağlayan dizi Star Tv ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisi olmuştur. Meleki Hatun karakteri ile ekranlarda olan oyuncunun şansı bu dizi sonrasında açılmıştır.

Ahsen Eroğlu, en son Star Tv ekranlarında yayınlanan Anne dizisi ile ekranlarda olmuştur. Anne dizisinde Cansu Dere’nin canlandığı Zeynep karakterinin küçük kardeşi Duru karakterini canlandıran oyuncu bu rolü ile büyük beğeni toplamayı da başarmıştır.

Siz ünlü oyuncuyu Katilin Kızları dizisinde beğendiniz mi? Ahsen Eroğlu’nu beğeniyor musunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Katilin Kızları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede

Comments are closed.