Kayıt Dışı Dizisi Tuttu mu? İzlendi mi? Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 18 Eylül 2017 : 23:41
0

Haftanın en rekabetli günü olan Pazartesi günü gösterilen Kayıt Dışı dizisi izlendi mi? Reytingleri nasıl? Yoksa erken final mi gözüktü? Söz, Kırgın Çiçekler ve İsimsizler gibi alanında güçlü yapımlarla rekabet edecek olan dizi Kayıt Dışı’yı nasıl bir akıbet bekliyor. İşte detaylar.

Fox Tv ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanacak olan dizi ilk bölümü ile ekranlara merhaba dedi. Peki dizi nasıldı? İzlendi mi? İsterseniz kısaca diziye yönelik bazı yorumlar yapalım.

Kayıt Dışı dizisi, ülkemizde özellikle son zamanlarda hit olan Slow Motion teknolojisine oldukça fazla gönderme yapmış. Öyle ki bazı sahnelerde artık yeter diyesi geliyor insanın. Dövüş sahnelerine gelince.

Hemen hemen tüm Türk dizler için geçerli, hala orjinal dövüş sahneleri çekemiyoruz. Acemilikle bezenmiş ve teknik bilgiden uzak sahneler ilk bakışta göze çarpıyor. Sahenelerde ışık kullanımı ve kamera açıları ise insana Holywood sineması havası veriyor, bence bu güzel bir şey. En azından izlerken az da olsa bir özenmişlik hissi veriyor insana.

Oyunculuğa gelince; genel itibari ile güzel bir performans izledik. Dediğim gibi dövüş sahnelerindeki acemiliği saymassak genelde iyi bir perfoemans izledik. Peki Kayıt Dışı dizisi tutar mı? İzlenir mi?


Kayıtdışı Dizisi Nerede Çekiliyor Hangi Semtte?


Bunu da yarın açıklanacak reyting sonuçlarından sonra hep beraber göreceğiz. 18 Eylül Reyting sonuçlarıburadan takip edebilir, günün birincisini birinci ağızdan öğrenebilirsiniz.