Kayıtdışı Arda Kim? Burak Yamantürk Kimdir?


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 00:29
1

Kayıtdışı dizisindeki Arda rolünü kim canlandırıyor? Kayıtdışı dizisindeki Arda karakterini canlandıran Burak Yamantürk’ü sizler için araştırdık.

Fox Tv’nin son zamanlardaki en iddialı yapımlarından birisi olan Kayıtdışı dizisi, fragmanı, oyuncu kadrosu, çekim yerleri ve tüm detaylarıyla büyük dikkat çekti. Erkan Petekkaya ve Songül Öden’i bir araya getiren dizi kadrosunda birbirinden ünlü isimler bulunuyor.

Nur Sürer ve Tugay Mercan “Kayıt Dışı” Dizisinde!

Kayıtdışı dizisine Arda karakteri ile dahil olan isim ise Burak Yamantürk oldu. Daha önce farklı projelerle izleyici karşısına çıkan Burak Yamantürk hakkındaki detaylar haberimizde.

Burak Yamantürk Kimdir?

33 yaşında olan Burak Yamantürk, Kocaeli’de doğup büyümüştür. Su Altı Dalış Eğitiminden sonra oyunculuk ve dans eğitimi de alan oyuncu 2010 yılında Ayhan Hanım isimli sinema filminde rol almıştır. Ancak oyuncunun ilk sinema filmi ona büyük bir şanssızlık getirmiştir. Çünkü Ayhan Hanım isimli sinema filmi çekimleri yapılmasına rağmen vizyona girmemiştir.

2012 yılında Veda isimli dizide Kemal karakterine can vermiştir. Böcek isimli sinema filminde yer almasına karşın film, oldukça az kişi tarafından izlenmiştir. Ardından Acı Aşk dizisindeki Mehmet karakteri ile beğeni toplamıştır.

Burak Yamantürk, geçtiğimiz sezonlarda Fox Tv ekranlarında yayınlanan Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un başrolü payaştığı Aşk Yeniden dizisinde de rol almıştır. Burada Özge Özpirinçci ile tanışmış ve ardından sevgili olmuşlardır. Uzun süredir ilişkileri devam eden çiftten henüz evlilik haberi ise gelmemiştir.

Burak Yamantürk, en son Merve Boluğur, Yusuf Çim ve Gizem Karaca ile birlikte İçimdeki Fırtına dizisinde yer almıştır. Ancak bu dizisinin de yayın hayatı çok kısa sürmüştür.

Başarılı bir oyuncu olmasına rağmen dizi seçimlerinde hata yaptığı düşünülen Burak Yamantürk’e biz de yeni projesinde başarılar diliyoruz. Peki siz oyuncunun Kayıtdışı dizisindeki performansını beğendiniz mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Comments are closed.