Kayıtdışı Dizisi Ne zaman Başlayacak İlk Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 10:49
1

Fox’un 2017-2018 sezonu için hazırlıklarına başladığı Kayıtdışı adlı dizi ne zaman başlayacak?  Başrollerinde Songül Öden ile Erkan Petekkaya’nın yer aldığı yeni dizi Kayıtdışı tanıtım fragmanı yayınlandı mı? 

Geçtiğimiz sezon final yapan Paramparça dizisinin hemen ardından yeni projesi için kamera karşısına çıkacak olan Erkan Petekkaya’nın yeni partneri Songül Öden olacak.

Çekimleri Ağustos ayında başlayan Kayıtdışı isimli dizinin konusu oldukça sıradan ve ilgi çekici. Ana teması aksiyon ve polisiye olan dizide aşk konusu da işlenecek.

Bugüne kadar pek çok dizide rol alan usta oyuncu Erkan Petekkaya’nın bütün projeleri izlenme rekorları kırmıştır. Yetenekli oyuncunun yeni dizisi de aynı beklentiyle ekrana gelecek.

Seven Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizi Fox ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Erkan Petekkaya’nın daha önce rol aldığı dizilerde partnerleriyle sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Yeni dizisindeki partneri Songül Öden’le nasıl bir uyu yakalar şimdiden merak ediliyor.

Güzel oyuncu Songül Öden son olarak Serçe Sarayı dizinde rol almış fakat dizi kısa sürede final yaparak yayından kaldırılmıştır.

Kayıtdışı dizisinin yayın tarihi henüz kesinleşmedi fakat Eylül ayı içerisinde ekrana geleceğini söyleyebiliriz. Güncelleme: Merakla beklenen dizi Kayıtdışı 18 Eylül Pazartesi günü ilk bölümü ile ekranlara gelecek.

Erkan Petekkaya ve Songül Öden’in uyumlu bir çift olacağını düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce Kayıtdışı dizisi tutar mı? Yoksa sadece gösterişe önem veren bir fragman ile içi boş bir proje olduğunu kanıtladığını mı düşünüyorsunuz?


Kayıt Dışı(Kayıtdışı) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


Kayıtdışı Dizisi Tanıtım Fragmanı izle

Comments are closed.