Kayıtdışı Dizisi Nerede Çekiliyor Hangi Semtte?


Güncelleme: 10 Eylül 2017 : 14:35
4

En Son olarak Paramparça dizisinde seyrettiğimiz  yakışıklı jön oyuncu Erkan Petekkaya’nın merakla beklenen yeni projesi temmuz ayında belli oldu. Karga Seven Pictures’le el sıkışarak anlaşan  oyuncu Kayıtdışı isimli bir dizi film projesi  için anlaşmaya vardı.

Gümüş, Serçe Sarayı gibi dizilerinden hatırladığımız Songül Öden ile  başrollerini paylaştığı Erkan Petekkaya’nın yeni dizisi Eylül ayında Fox tv ekranlarında yayınlanması  bekleniyor.

FOX tv’nin  iddialı yapımlarının başında gelen projeyi Petekkaya’nın son olarak rol aldığı dizisi Paramparça’da beraber çalıştığı Cevdet Mercan yönetecek.

Songül Öden ve Dolunay Soysert’in diğer başroller için anlaşmaya vardığı dizide Erkan Petekkaya’nın annesini canlandıracak oyuncunun da ismi belli oldu. Son olarak Masum dizisinde ‘Nermin’ karakterini canlandıran  ödüllü usta oyuncu Nur Sürer, Erkan Petekkaya’nın annesi rolüyle tv ekranlarına dönecek.


Kayıt Dışı(Kayıtdışı) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


Tugay Mercan’ın da oyuncu kadrosuna dahil edildiği dizide Erkan Petekkaya, zengin ailelerin kayıtdışı problemlerini çözen, dedektif gibi çalışan, sık sık lüks otomobiliyle objektiflere  yansıyan başarılı bir avukatı canlandıracak. Dizinin konusunun daha önce telif hakları için görüşme yapılıp daha sonra vazgeçilen Ray Danovan projesiyle benzerliği ise  ilgi çekiyor.

Kayıtdışı isimli dizinin çekimleri Ağustos ayı içerisinde başlamıştı. Dizinin çekimlerinin yapıldığı şatoyu da sizler için araştırdık. Atabarut çiftinin olduğu söylenen lüks villa Kayıtdışı dizisi için 2 yıllığına 20 milyon tlye kiralandı. Villanın Polonezköy civarında olduğu belirtiliyor.


Nur Sürer ve Tugay Mercan “Kayıt Dışı” Dizisinde!


 

4 YORUMLAR

  1. Vudulu kırdılı sahneler istemiyoruz. Topluma kötü örnek herkez artık normal hayatta dizilerdeki gibi davranıyor

  2. erkan petekkaya’beyeniyoruz ayrı ama bu kadar vurdulu kırdılı filimlerle topluma kötü örnek. adamı vurup yoluna devam ediliyor bir sahnesinde bir nevi toplumu şiddete itiyor. zaten neler görüyor ve yaşıyoruz bence dizilerde asla böyle saçma sahneler olmamalı

Comments are closed.