Kim Milyoner Olmak İster Çağdaş Kimdir?


Güncelleme: 22 Haziran 2017 : 18:10
1

Show Tv ekranlarının sevilen ve ilgi ile izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster de 22 Haziran da sezon finali oldukça heyecanlı geçti. 22 Haziran yürekleri ağızlara getiren, tam 1 milyon tl değerindeki soruyu açtırmayı başaran yarışmacı Çağdaş İrfan Yıldırım Kim?

Kim Milyoner Olmak İster Çağdaş İrfan Yıldırım Kimdir? Hangi okulda okuyor? Ne iş yapıyor gibi merak edilen sorular sizler için haberimizde.

Lise öğrencisi Çağdaş Galatasaray Lisesi son sınıf öğrencisi. Öğrenim gördüğü yıllarda yaklaşık 12 yıl Fransızca eğitimi aldığı için çok iyi derecede Fransızca biliyor. Fransızcanın yanında seçmeli ders olarak aldığı İtalyancayı da öğrenen Çağdaş Yıldırım dil konusunda kendisini çok iyi geliştirmiş.

Ailenin tek çocuğu olarak dünyaya gelen Lise öğrencisi Çağdaş Fransanın en iyi üniversitesinden davetiye almış ve üniversite eğitimini Fransa’da alacak. Kim milyoner olmak ister yarışmasına da eğitimini finanse etmek ve annesine yardımcı olmak için katılmış.

Çağdaş Yıldırım’ın yarışmada karşısına çıkan sorulara buradan ulaşabilirsiniz. Bakalım Çağdaş’ın bildiği soruları sizlerde bilebilecek misiniz?

19 Yaşındaki Çağdaş yarışmaya annesi Meliha hanım ile katıldı. Ayrıca Meliha Hanımın 2 arkadaşı da Çağdaş’ı yalnız bırakmadı. Çağdaş’a olan güvenlerini dile getiren Meliha hanım ve arkadaşları yarışmadan 1 milyon tl ile ayrılacaklarını söylediler.

“Bir kız bana emmi dedi sözü hangi ozana aittir” sorusunu bilerek 1 milyon tl değerindeki soruya ulaşan Çağdaş Yıldırım Lise öğrencisi olmasına rağmen zekası ve risk alması ile yarışmada başarı gösterdi.

125.000’lik soruda telefonla joker hakkını kullanan Çağdaş telefondaki arkadaşının söylediği fare cevabı değil tam tersi olan köpek yanıtını verdi.  Bu şekilde 250.000 TL’lik soruya ulaşan Çağdaş daha sonra ki sorusu ise “Bir kız bana emmi dedi neyleyim sözü hangi ozana aittir” oldu.

Ercişli Emrah, Dadaoğlu, Aşık Daimi ve Karacoğlan şıkları arasından bira düşündükten sonra Karacaoğlan yanıtını verdi ve 1 milyonluk soruya ulaştı.

1 milyon TL’lik soru ise zaman yetmediği için yeni yayın döneminde ekranlara gelecek.

Comments are closed.