Kırgın Çiçekler Eylül’ün Kardeşine Araba Çarptı Ölecek mi?


Güncelleme: 4 Mayıs 2017 : 00:12
0

Kırgın Çiçekler finale yaklaşırken duygusal sahnelerde artmaya başladı. Eylül’ün annesinden sonra sırada kardeşi mi var. Eylül’ün kardeşine araba çarpar. Eylül’ün kardeşi ölecek mi? Büşra Diziden ayrılacak mı?

Büşra ablasından ayrılmasının acısı ile deliye döner. Ablasını bulmak için yolda koşarken araba çarpar. Çarpmanın etkisi ile savrulan Büşra ağır yaralanır. Büşra ölecek mi? Diziden ayrılacak mı?

Kızlar, Eylül’ü kaybetmenin acısıyla perişan haldedir. Kemal’in Eylül’ü takip etmek için yurttan bir kıza para verdiğini öğrenmiş ve deliye dönmüşlerdir. Selin, Güney’le barışmak için Zehra’nın kapısını çalar. Kemal, Eylül’ün ölüm haberini gazetelerden öğrenir. Metin’i alıp kaçmak için fırsat kollarken, kızlar ondan intikam almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Songül, Kader, Meral ve Cemre kendilerini tehlikeye atarak Kemal’e tuzak kurarlar.

Kurduklar tuzağa kendileri düşen kızlar, ölümün kıyısındadır. Kızlardan kim ölecek? Kırgın Çiçekler 8 Mayıs Kim Ölecek? Kızlar Nasıl Kurtulacak? < tıkla