Kırgın Çiçekler Komiser Ali Kimdir Oynadığı Diziler


Güncelleme: 18 Eylül 2017 : 09:07
19

Kırgın Çiçekler dizisi Burak Tozkoparan kimdir? Kırgın Çiçekler dizisi komiser Ali kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı Kırgın Çiçekler dizisinde hangi karakteri canlandıracak?

Atv’nin soluksuz izlenen dram ağırlıklı dizisi Kırgın Çiçekler yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. 3. sezonu ile ekrana gelecek olan dizi oyuncu kadrosunu genişletiyor. Bu sezon diziye pek çok ünlü oyuncu dahil oldu.  Bu isimlerden biri de Burak Tozkoparan oldu.

Burak Tozkoparan dizide Komiser Ali karakterine hayat verecek. Geçtiğimiz sezon final yapan Paramparça dizisinde Ozan rolüyle karşımıza çıkmış ve başarılı bir oyunculuk sergilemişti.


Kırgın Çiçekler 3. Sezonda Yeni Giren Oyuncular Kim? 2017-2018 Oyuncu Kadrosu


Yetimhane de yaşayan 5 genç kızın dram dolu hikayesini konu alan dizide yeni sezonda daha çok kızların aşk hayatlarını izleyeceğimizi sizlere söylemiştik. Kırgın Çiçekler  dizisinde Burak Tozkoparan komiser Ali rolü ile ekrana gelecek ve kızlara yardımcı olacak. Genç ve yakışıklı komiser olan Ali’nin yardımcısına ise son olarak Kara Yazı dizisinde izlediğimiz Hazal Benli hayat verecek.

Burak Tozkoparan’ın dizide hangi kızımızla sevgili olacağı henüz kesin değil. Cemre yada Eylül diye tahmin ediyoruz. Çünkü son bölümde Eylül’den ayrılan Serkan Cemre ile sevgili olmaya başlamıştır. Bu durumda Burak Tozkoparan Eylül’le partner olabilir.

Kırgın Çiçekler Ali Komiser Kimdir? ( Kırgın Çiçekler Burak Tozkoparan)

25 yaşındaki genç oyuncu Okan Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümü mezunudur. 2016 yılında hesapta Aşk filminde Mert karakterine hayat vererek oyunculuk sektörüne ilk adımı atmıştır. Paramparça dizisinde canlandırdığı Ozan karakteriyle de adından oldukça söz ettirmiştir.

Sizce Ali Komiser kiminle partner olmalı? Eylül ile mi Cemre ile mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

19 YORUMLAR

  1. Ayy bən dizini çox seviyorumyaaa neden sezon finalına çıkdılar kiii mən şu diziye bakarken çok duyqulanyordumm

  2. neden seneryo kötü. eylül le ali çok yakışmış harikada olur evlenmeleri. ela düz demiş yakışıyolar

  3. EyAl olabılır ama EYLÜL ve alı bırbırlerıne yakismiyolar ama guzelım EYSERı bıtırdıler

Comments are closed.