Klavye Delikanlıları Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 13 Eylül 2017 : 15:20
4

Show Tv’nin yepyeni dizisi Klavye Delikanlıları nerede çekiliyor? Dizi seti hangi şehirde kuruldu? Çekimler hangi semtte yapılıyor? Tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Başrollerinde  Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tanrıyar ve  Mert Asker’in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı otururken, yapımcılığını ise Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi üstleniyor.

Dizinin konusu 2013 yılında ekrana gelen Ulan İstanbul dizisiyle benzerlik gösteriyor. Yayınlandığı döneme damgasını vuran Ulan İstanbul dizisi ile benzer konulara sahip Klavye Delikanlıları’nın da izleyenlerin ilgisini çekeceğini düşünüyoruz.

Klavye Delikanlıları dizisinin konusu oldukça eğlenceli. Kerem ve Bayram çocuk yaştan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için sosyal hayattan uzak kalmış ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır.

İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini internet aracılığıyla dile getirip üstüne bir de para kazanan asosyal ama zeki iki arkadaştır Bayram ve Kerem.

Bayram ve Kerem, kendilerini Bayram’ın kuzeninin dijital dolandırıcılık şebekesi kurmasıyla takımın içinde bulurlar. Ekibin tek eksiği güzel ve zeki bir kadındır. Seyran’ın takıma dahil olmasıyla son eksikte tamamlanır ve dolandırıcılık şebekesi kurulur. Seyran hem zeki hemde güzelliğiyle ekibin tamamlayıcı ismi olur. İlk hedefleri zengin insanları kredi kartı üzerinden dolandırmaktır.

Klavye Delikanlıları dizisi İstanbul’da çekiliyor. İstanbul’un çeşitli semtlerinde setler kuruluyor. Net bir adres vermemiz doğru değil çünkü her bölüm için en uygun set seçiliyor. 

Klavye Delikanlıları Dizisi Kerem Kimdir? Gerçek Adı Sevgilisi

Klavye Delikanlıları Volki Kim?

4 YORUMLAR

Comments are closed.