Klavye Delikanlıları Volki Kim?


Güncelleme: 12 Eylül 2017 : 00:45
0

Klavye Delikanlıları dizisindeki Volki karakterini canlandıran oyuncu kim? Klavye Delikanlıları dizisindeki Volki karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu’nu sizler için araştırdık.

Klavye Delikanlıları dizisi sosyal medya ve gerçek hayatı harmanlayıp ekranlara getiren bir dizi olarak karşımıza çıkıyor. Kerem ve Bayram karakterlerinin klavye delikanlısı olduğu dizide Bayram’ın kuzeni Volki de büyük dikkat çekti.

Kuzen Volki karakterini daha önce pekçok yapımda karşımıza çıkan Uraz Kaygılaroğlu canlandırıyor. Amerika’dan yeni dönen ve Türkiye’de bir dijital dolandırıcılık çetesi kurmayı amaçlayan Volki, Bayram ve Kerem’i de oyunlarına alet etmeye çalışan bir karakter.

Klavye Delikanlıları Volki Kimdir? (Uraz Kaygılaroğlu Kim?)

1987 doğumlu olan oyuncu Balıkesirli’dir. Mogaz, Pınar Labne, Vodafone gibi markaların reklam filmlerinde yer almıştır. Milyonda Bir, Es Es, Canını Sevdiğimin İstanbul’u, Mezuniyet gibi yapımlarda yer alsa da asıl çıkışını Pis Yedili dizisi sayesinde kazanmıştır.

Pis Yedili dizisinde 70 bölüm boyunca Can karakterine can vermiştir. Daha sonra fiziki görüntüsü tamamen değişmiştir. Dizi sonrasında kilo veren oyuncu başka projelerle karşımıza çıkmıştır.Eski Hikaye ve 7 Güzel Adam dizilerinde yer alan oyuncu Ve Kazanan, Kuyruk gibi yarışma programlarında da sunuculuk görevini üstlenmiştir.

Uraz Kaygılaroğlu en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan Baba Candır dizisinde oyunculuk performansı sergilemiştir. Sıra Sende Türkiye isimli ses yarışmasında da sunuculuk görevini üstlenmiştir.

Siz Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Volki karakterini nasıl buldunuz? Kuzen Volki’yi dizide izlemekten keyif alıyor musunuz? Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.