Komşular Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 22:11
10

Fox Tv ekranlarında yeni sezonda gündüz kuşağında yeni bir günlük dizi başlıyor. Daha önce kanal d olarak duyurulan dizinin kanalı fox olarak değişti. İsmi şuan için Komşular olarak belirlenen dizi bir uyarlama dizisi. Komşular dizisinde kimler rol alacak? Casting çalışmaları devam eden dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Avustralya kanallarında gösterilen ve orjinal ismi ile Neighbours olarak bilinen dizi Türk televizyonlarında da gösterilecek. Komşular olarak belirlenen dizinin isminde bir değişiklik olmazsa bu isimle ekranlara gelecek.

Dizinin oyuncu kadrosuna dair çalışmalar devam ediyor. ‘Bizim Hikaye’ ve ‘Kadın’ dizilerinin yapımcısı olan Medyapım’ın üstlendiği dizi yine bir uyarlama dizisi. Dizinin senaristliğini ‘Ruhumun Aynası’ dizisini de yazan Zehre Çelenk yapacak.

Komşular Dizisi Ali Oğuz Şenol Kimdir?

1984 doğumlu olan oyuncu İstanbul’da oyunculuk eğitimi almıştır. 2009 yılında yayınlanan Yalancısın Sen isimli dizi ile ilk televizyon deneyimini yaşayan oyuncu Çınarın Gölgesinde, Farklı Desenler ve Kavak Yelleri gibi bilinen dizilerde rol almıştır. En son TRT 1 ekranlarından Star Tv’ye transfer olan Adını Sen Koy dizisindeki Mert karakteri ile adından söz ettirmiştir.

Komşular Dizisi Gizem Altunay Kimdir?

Komşular Dizisi Zafer Demircan Kimdir?

Komşular Dizisi Kevork Türker Kimdir?

Komşular Dizisi Serap Önder Kimdir?

Komşular Dizisi Arda Esen Kimdir?

Komşular Dizisi Sema Şimşek Kimdir?

 

Dizide yer alan diğer oyuncular hakkındaki bilgiler netleştiğinde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takipte kalın.

Comments are closed.