Komşular Dizisi Müziklerini Kim Yapıyor? Dizide Çalan Şarkılar


Güncelleme: 8 Kasım 2017 : 02:43
2

Ekranların yeni günlük dizisi Komşular, senaryosu ve oyuncu kadrosunun yanında müzikleriyle de dikkat çekmeyi başardı. 6 Kasım pazartesi yayın hayatına başlayan dizinin müziklerini kim yapıyor? Dizide çalan şarkılar kime ait? Komşular dizisi jenerik müziği ve dizi müziği videolarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz. 

Komşular, uzun süren tanıtımların ardından büyük beklentilerle ekrana geldi. Star Tv’de Adını Sen Koy ve Beni Affet dizilerini gölgede bırakacak bir projeyi ekrana getiren Fox’un yeni dizisi Komşular yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor.

Komşular Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Genelde beğenerek izlediğimiz dizilerde çalan müzikler ilgimizi çeker ve dizi bittikten sonra bu müzikleri kimlerin seslendirdiği ve bestesinin kime ait olduğunu merak ederiz. Komşular dizisinin müzikleri de izleyenler tarafından oldukça beğenildi. En çok araştırılan ve merak edilen konular arasında yer aldı.

Daha çok genç isimlerin yer aldığı kadrosuyla adından söz ettiren Komşular dizisinin konusu da oldukça ilgi çekici. Med Yapımın yapımcılığını üstlendiği Neigbours isimli diziden uyarlama olacak olan Komşular dizisinin senaryosunu  Zehra Çelenk kaleme alıyor.

Dizi 60’ın üzerinde ülkeye satılmış ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Biz Komşular dizisinin ülkemizde de tutacağını düşünüyoruz.

Komşular dizisi jenerik ve dizi müziği videolarını sizler için paylaştık.

Siz dizinin müziklerini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

Comments are closed.