Kopuz Albay Ölecek Mi? Öldü Mü?


Güncelleme: 12 Kasım 2017 : 23:35
1

Fox ekranlarında heyecanla izlenen Savaşçı dizisi yeni sezonda da heyecanla izlenmeye devam ediyor. Diziye geçtiğimiz sezon helikopterin vurulması ile ara verilmiş yeni sezonda da kaldığı yerden devam etmişti. Albay ve kılıç timi kazadan yaralı kurtulmuş hatta örgütün pususundan da kurtulmuşlardı.

Ancak Albay’ın hedef olmasının asıl sebebi üzerinde çalıştığı bir plandı. Albay kopuzu bu yüzden sağ ele geçirmek ya da öldürerek planı geciktirmek istiyorlardı. Bunun için örgüt Rojda’yı görevlendirdi ve Rojda hastanede Kopuz Albay’ı hemşire kılığına girerek öldürmek istemiştir.

Albay Kopuz 12 kasımda doktoru ele geçirmek için tek başına doktorun peşine düşer.  Uzun uğraşlar sonucunda doktoru bulur.  Ancak oldukça kalabalık gruba tek başına yetemez ve doktorun eline düşer. Biz Kopuz Albay’ın ölmeyeceğini düşünüyoruz. Çünkü dizinin önemli karakterlerinden birini canlandırıyor.

Albayı yaralayıp kaçan Rojda Kopuz Albayı öldürebildi mi? Albay Kopuz ölecek mi? Diziden ayrılacak mı? Albay Kopuz kurtulacak mı? gibi sorularınızın cevabını hemen verelim. Kopuz Albay ölmeyecek? Ağır yaralanır ancak Albay Kopuz karakterine can veren Murat Serezli Fox Tv ile bir sezon daha anlaşma imzalamış ve senaryo gereği sadece ağır yaralı halde kurtulacaktır.

Sizler Kopuz Albay’ın vurulması konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce Kopuz ALbay Ölecek Mi? Diziden Ayrılacak Mı? Kopuz ALbay’ın diziden ayrılması dizinin reytinglerini nasıl etkiler? Siz de düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

Comments are closed.