Kördüğüm(Kanal 7) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterleri ve Konusu


Güncelleme: 9 Ağustos 2017 : 13:41
23

Kanal 7’den 2017-2018 sezonu için yeni bir dizi geliyor. Hint dizileri ile ünlü olan Kanal 7 final yapan uzun metrajlı hint dizilerinin ardından Kördüğüm ismi ile bir diziyi ekranlara getirecek. Kördüğüm dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve daha fazlası haberimizde.

Hindistan’da 2008-2015 yıllaır arasından yayınlanan ve yayınlandığı yıllarda oldukça beğenilen dizi Kördüğüm orijinal ismi “Uttaran” olarak ekranlara gelmişti. Ülkemizde Kördüğüm ismi ile ekranlara gelecek olan dizi Tapasya ve İçça adında iki arkadaşın farklı dünyalarını ekranlara getirecek.

7 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hergün 16:00 da Kanal 7 ekranlarında olacak olan dizinin tanıtım fragmanı da yayınlandı. İsterseniz yeni hint dizisi Kördüğüm’ün oyuncu kadrosuna yakından bakalım. Öncesinde dizinin konusu nedir?


Kördüğüm Dizisi Ne Zaman Bitecek-Final Yapacak? <<<tıkla


Kördüğüm dizisinin konusu; Kördüğüm (Uttaran) zıt geçmişe sahip iki arkadaş’ın hikayesi. Biri zengin bir aile olan Divya ve Bay Tokur çiftinin kızı Tapasya, diğeri ise fakir ve eşini kaybetmiş Damini’nin kızı İçça. Farklı hayat statülerinde yaşayan insanlar fakat iyi birer arkadaşlar. Bu arkadaşlıklarının başlangıcı Damini’nin hizmetçi olarak Divya ve Bay Tokur çiftinin malikanesinde işe başlamasıyla olur. Zıt geçmişe sahip iki arkadaşın hikayelerinin anlatıldığı Kördüğüm (Uttaran) Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Uttaran, farklı ekonomik geçmişe sahip Ichaça ve Tapasya arasındaki dostluk hikayesidir. Tapasya, varlıklı bir çiftin kızı iken Ichacha ise yoksul bir ailenin kızıdır. Tapasya’nın kullanmadığı kıyafetleri Ichcha kullanmaktadır. Jogi Thakur, kaza sonucu Ichcha’nın babasının ölümüne yol açtığı için  kendisini suçlu hissetmekteydi ve koruyucu bir baba olmaya karar verir.


Kördüğüm Dizi ile İlgili Tüm Bilgiler Özet ve Fragmanlar<<<Tıkla


Evde Ichcha’ya iyi davranılması kıskançlık duygularını kamçılar ve bu da evde nefretin, kinin ve öfkenin yayılmasına neden olur. Ichcha ve Tapasya arasındaki arkadaşlığı yıkmaya çalışanlar ikilinin hayatını etkilemeye çalışmaktadır.

Kördüğüm Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kördüğüm İçça (Tina Dutta) Kimdir?

Tina Dutta Hint asıllı bir film ve televizyon aktristir. Ichcha Veer Singh Bundela rolünü 6 yıldan fazla (2008-2015) Colors TV’de yayınlanan günlük Hint dizisi Uttaran’da oynadı. 2010’da Uttaran(Ködrüğüm) dizisinde oynadığı  Ichcha Veer Singh Bundela rolü ile bir Drama Serisinde En İyi Kadın Oyuncu dalında bir Ödül kazandı. 5 yaşında Sister Nivedita adında bir dizide rol aldı. 1992 yılında yayınlanan bu diziden sonra bir çok diziden teklif aldı. Khela isimli dizide casusluk yapan bir haydut rolünde oynadı.

Kördüğüm Dizisi Tapasya (Rashami Desai)

13 Şubat 1986 doğumlu olan Rashami Hintli televizyon oyuncusudur. En çok Uttaran adında ve ülkemizde Kördüğüm ismi ile tanınan dizide oynadığı Tapasya rolü ile tanınmıştır. Bu dizideki oyunculuğu ile bir çok övgüde aldı. Ayrıca Jhalak isimli dans yarışmasında, Fear Faktor isimli yarışmada ve Nach Baliye isimli yapımlarda yarışmacı olarak yer aldı.

Kördüğüm Dizisi Veer (Nandish Singh) Kimdir?

1981 doğumlu olan oyuncu’nun gerçek adı Nandish Singh’dir. Hintli model ve oyuncu olarak kariyerine devam etmektedir. Tv lerde ise KAsturi isimli yapımda Raunak rolü ile ilk defa görüldü. Tabi en büyük çıkışını ise Uttaran ismli Kördüğüm dizisi ile yaptı. En son Phir Subah Hogi isimli dizide Aditya rolünü canlandırmıştır.

Kördüğüm Dizisi Mukta (Sreejita De) Kimdir?

Sreejita, Kasautii Zindagii Kay isimli dizide Gargi Tushar Bajaj rolüyle televizyona girdi. 2008’de Bollywood filmi Taşhan’da küçük bir rol aldı. Aynı yıl Annu Ki Ho Gayee Waah Bhai Waah’ın baş rolünde Annu rolünü oynadı. Ayrıca Uttaran’da(Kördüğüm) Tapasya’nın kızı olarak Mukta Vishnu Kashyav karakterini canlandırdı. Zee TV’de yayınlanan Tum Hi Ho Bandhu Sakha Tumhi’de başrol oynamıştır. Life Ok’da yayınlanan Piya Rangrezz isimli dizide Aradhya Shamsher Singhv rolünü oynadı.  Star Plus kanalında Koi Laut Ke Aaya Hai isimli dizide Kavya olarak gördü. Düşük reytigler nedeniyle gösteri çok hızlı bir şekilde yayından kaldırıldı.

Kördüğüm Dizisi Akash (Mrunal Jain) Kimdir?

Mrunal Jain bir Hint Televizyon ve Bollywood filmi aktörüdür. En iyi Colors’un popüler dizisi Uttaran’daki  Akaş rolü ile tanınır. 2016 yılında yayınlanmaya başlayan ve halen Life OK adlı kanalda gösterilen Nagarjuna-Ek isimli dizide Yoddha rolünü oynamaktadır.

Kördüğüm Dizisi Raghuvendra (Gaurav Chopra) Kimdir?

Gaurav Chopra, Hintli bir TV aktörüdür. Bigg Boss isimli programın 10’uncu sezonunda yarışmacıydı. Chopra, 2003’te Tamil filmi Ottran’da ortaya çıktı ve 2004’te, Star Series’de Karma adlı televizyon dizisinde yer aldı. 2006’da gerçeklik TV şovu Nach Baliye 2’de bir yarışmacıydı ve 2008’de başka bir dans şovu Zara Nachke Dikha’nın ilk sezonuna katıldı. 2006 yılında Hollywood’un Blood Diamond filminde rol aldı ve Aisa Des Hai Mera’da Samay Khurana’yı canlandırdı.

23 YORUMLAR

  1. benim bu dizide favori çiftim İchcha ve Veer. Ama Tapasya ve Rathore çiftini seviyorum. Bu arada en çok bu dizide İchcha’yı seviyorum. En güzelide o zaten
    Tapasya’yı fazla beğenmiyorum. Ama İchcham çok güzel. Sara khandan bile güzel.

  2. İyide tagur u niye yazmadiniz çok begeniyoruz tagur bunuda yazın gerçekten kim olduğunu

  3. Konu hakkında fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz.IÇKANI ÇOK BEYENİYORUM

  4. icha guzelmi tapasya bu nasil bi soru boyle tabiki ichacim guzel verle evlenirse cok mutlu olurum

  5. Ben bu diziden hiç bir şey anlamadım? Veer kim?
    Itçanın küçüklük arkadaşlarından biri mi? Ama dizi çok güzel♥♥♥♥♥♥♥Bu diziden sonra Ah kalbim(KUM KUM BHAGYA) başlarsa çok ama çok sevinirim★★★★★★

Comments are closed.