Kördüğüm(Uttaran) Dizisi İçça Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Sevgilisi


Güncelleme: 21 Ekim 2017 : 13:20
31

Kanal 7’nin yeni hint dizisi Kördüğüm ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin sevilen karakterleri ve oyuncularını sitemizden takip edebilirsiniz. İşte Kanal 7’nin sevilen hint dizisi Kördüğüm’ün karakteri İşça hakkında herşey.

Peki Kördüğüm dizisinde İşça karakteri kimdir. İsterseniz İşçça’yı biraz tanıyalım. 27 Kasım 1960 yılında doğmuştur ve 29 Mart 2013 yılında 52 yaşında vefat etmiştir. İlk evliliğini 1980 yılında Vansh Singh Bundela ile yapmıştır. 3 çocuğu olmuştur. 1986 Kanha, 1991 Yamraj ve 1997 Meethi’dir. Annesinin ismi Damini Ragendra Bharti’dir.

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm’de İçça karakterini canlandıran oyuncu ise Tina Dutta’dır. Tina Dutta 6 yıldan fazla yayınlanan Kördüğüm isimli dizide İçça karakterini canlandırmıştır. 5 yaşında başladığı kariyerine çok farklı projelerde oynayarak devam etmiştir.

Tina kara büyü yapan bir kişi, casuz olan bir kadın veya daha farklı rollerde oynamasını başardı. Çok farklı rollere anında bürünebilen Tina ekranların aranan yüzü olmayı başardı.

155 cm boyunda ve 53 kg ağırlığındadır. Siyah gözlü ve siyah saçlı olan Tina bilinen iki kişi aşk yaşamıştır. Birisi Mahesh Kumar Jaiswal adında bir iş adamı ve diğeri ise Paresh Mehta isminde bir iş adamıdır. Ancak daha sonra Tina’nın evlendiği ve bir çocuk sahibi olduğu ise gelen bilgiler arasındadır.

Kördüğüm(Uttaran) Dizisi İçça’nin (Tina Dutta) Resimleri


Kördüğüm Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterleri ve Konusu <<<tıkla


Kördüğüm(Uttaran) Dizisi İçça’nin (Tina Dutta) Videosu

 

31 YORUMLAR

  1. Feyza Cayir cevapliyim sorunu sormuşsun Deli Divanedeki Sadhna ( Sara Khan ) ve Kördugum dizisindeki Ichcha( Tina Dutta ) yahu kafa nerede isimleri ayri , nasil ayni kişi olsunlar tovbe tovbe , onlar kuzen yani Sara ile Tina kuzenler o yuzden bu kadar çok benziyorlar , ben onlari rus sitelerinde kuzen diye görmuştim yani bence yalniş bilgi degil çünki çok ama çok benziyorlar ?
    Admin 27 Kasim 1960 dogumlu ve 2013 yilinda 54 ýasinda vefat etmiş ???? benim gözlerimde bir sorun yok degilmi ? yoksa gencecik , guzelim kizin dizideki ýaşimi bu ?? dizideki ýaşidir ya benimkide soru işte…. Tina gerçekte 1986 dogumlu , eski sevgilileride ne kadar çirkinmiş iyy , birde çok ýaşli ikiside Tina daha genç duruyor nerden bulduysa artik… aaa kiminle evlenmiş merak konusu , birde çoçugumu varmiş ? Ben şoook . evlenmemiştir daha bu , evlendiysede çoçugu yok diye biliyorum ?

  2. Icca kizini neden tanitmak istemiyorsun bir tarafda haklisin ama kizinin seni tanimasy lazim lutfen

  3. Bence İcca çok iyi birisi,hiç de yalan soylemez. Tapasya yalancı ve büyük annesini hiç sevmiyorum kötü kalpli birisi.

  4. Hint budistların dizilerini izliyoruz ama doğru bulmuyoruz çünkü bunlar her hangi bir kitaba inanç inek tapan bir kavmın ne yani

  5. İççada gıcık kacasını veriyor kalbini veriyor
    İnsan biraz akıl taşır bu kadar iyilik yapıyor diye oratalığı karıştırıyor

    Birde babasına kaza ile çarpmış olabilir
    Niye hizmetçi oluyorki
    Herkes aynı evin içinde bir birine sürekli karışıyorlar sanki başka ev yok gibi
    Herkes bir töre peşinde

  6. İççada gıcık kacasını veriyor kalbini veriyor
    İnsan biraz akıl taşır bu kadar iyilik yapıyor diye oratalığı karıştırıyor

    Birde babasına kaza ile çarpmış olabilir
    Niye hizmetçi oluyorki
    Herkes aynı evin içinde bir birine sürekli karışıyorlar sanki başka ev yok gibi
    Herkes bir töre peşinde

  7. Aynen bende tapasyayı sevmiyorum kendi kötülüğünü görmüyor içcaya laf söylüyor sinir oluyorum tapasyaya

Comments are closed.