Kurtlar Vadisi Kaos Oyuncu Kadrosu-İşte Merak Edilen Kadro


Güncelleme: 27 Aralık 2017 : 19:30
2

Kurtlar Vadisi Kaos Oyuncu Kadrosu-İşte Merak Edilen Kadro… Bir zamanların efsane dizisi Kurtlar Vadisi’nin Polatı Necati Şaşmaz’dan beklenen açıklama geldi. Oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz, şubat ayı içerisinde ekranlara gelecek olan dizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Daha önceden bazı dizi isimleri kulislerde konuşulmuş ve yakın bir zamanda adından söz ettirecek bir yapımın ekranlarda olacağı müjdesi verilmişti. Ve ismi Kurtlar Vadisi Kaos olarak açıklanan dizinin tüm ayrıntıları haberimizde. İşte o dev Kurtlar Vadisi Kaos Oyuncu Kadrosu, hikayesi ve detaylar…

Yapılan açıklamada Myanmar’dan bazı hikayelerinde olacağını söylenen Kurtlar Vadisi Kaos, genel itibari ile yurt dışı çekimlerinin yapıldığı bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Yapılan açıklamada “Dizimizin senaryosunu tamamladık. Şubat ayı gibi televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak inşallah.” diyen Necati Şaşmaz merakla beklenen dizinin fragmanının yakında yayınlanacağının da sürprizni verdi. Peki Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde kimler oynayacak, dizinin oyuncu kadrosunda hangi oyuncular var?

Dizi hikaye olarak “kaos teorisi” üzerine kurulu bir senaryo ile devam edecek. Senaryo gereği, Afganistan, Myanmar, Makedonya ve Amerika’ya kadar uzanan bir hikayeler silsilesi olarak devam edecek. Tabi hal böyle olunca çekimlerde yurt dışında yapılacak. Tabi Yurt içinde de çekimler devam edecek. Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili bilgiler henüz netlik kazanmadı. Bilgiler geldiğinde haberimiz güncellenecektir.

Comments are closed.