Kuvayi Milliye Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Konusu


Güncelleme: 13 Kasım 2017 : 16:47
1

Ekranlara buram buram tarih kokan bir dizi daha geliyor. İzleyenlere şanlı Türk tarihinin milli ruhunu yansıtacak yeni projenin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Merakla beklenen Kuvayi Milliye isimli yeni dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar. 

Uyarlama dizileriyle tanıdığımız Limon Film yeni sezon için Türk ve dünya şiirinin duayeni nazım Hikmet’in Kuvayi Milliye destanını uyarlayacak. Dizinin dikkat çeken özelliği bir roman yada öyküden değil şiirden yola çıkılıyor olması.   Kuvayi Milliye dizisi  Nazım Hikmet’in Memleketimden İnsan Manzaraları yapıtından izler taşıyacak.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi 2017 Oyuncu Kadrosu? Fatih Dizisi Tüm Karakterler ve Rolleri

2018 yılının sonbahar aylarında yayın hayatına başlaması beklenen sıra dışı projenin senaryosunu Ahmet Yurdakul kaleme alıyor. Milli Mücadele döneminde Türk halkının mücadeleci ruhunu konu alan dizi toplam 8 bölüm yayınlanacak.

Dizinin masa başı çalışmaları ve oyuncu arayışları devam ediyor. Çalışmalar büyük titizlikle yürütülüyor. Dizinin çekimleri için dönemin ruhunu birebir yansıtan devasa bir set hazırlanacak. Ve çekimler çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz başlayacak.

Son zamanlarda Vatanım Sensin, Payitaht Abdulhamid ve Kenan İmirzalıoğlu’nun başrol oyuncu olduğu  Mehmet Bir Cihan Fatihi gibi dönem dizileri ekranları dolduruyor. 

 

Kuvayi Milliye Dizisi Konusu

8 bölümün her birinde halkın içinden çıkmış isimsiz kahramanların verdiği mücadele konu alınacak. Soluksuz izlenecek destanda anlatılan kahramanlar, Karayılan, İzmir Rıhtımından Akdeniz’e Bakan Nefer,Kambur Kerim, Kartallı Kâzım, Arhaveli İsmail, Nurettin Eşfak, Manastırlı Hamdi ile Reşadiyeli Veli Oğlu Memet, ve Süleymaniyeli Şoför Ahmet olacak.

Kuvayi Milliye dizisi oyuncu kadrosu netleşir netleşmez sitemizde yer alacaktır. 

Comments are closed.