Leke Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Rolleri


Güncelleme: 19 Nisan 2018 : 09:25
2

Söz dizisinin yapımcısı TİMS&B’den yepyeni bir dizi geliyor. Yeni sezon için hazırlanan Leke dizisinin ayrıntıları ise gelmeye başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Hangi karakterleri dizide izleyeceğiz.

Yeni sezonda yayınlanacak olan dizinin yapımcılığını Tims&B Yapım’ın üstlendiğini söylemiştik. Dizinin senaryosunu  ise Ayfer Tunç ‘un yazacağı dizinin oyuncu kadrosu için casting çalışmalarının devam ettiği gelen bilgiler arasında.

Leke dizisinin oyuncu kadrosu hakkında bilgiler yavaş yavaş gelmeye başladı. Dizinin kadın başrol oyuncusu Vatanım Sensin isimli dizide Yıldız karakterini canlandıran Pınar Deniz oldu. Güzel oyuncusunun partnerinin kimin olacağı ise şuan netlik kazanmadı. Dizinin çekimlerine Vatanım Sensin’in final yapması ile başlanacak. Dizinin diğer oyuncuları belli oldukça yazımız altına eklenecektir. Aşağıdan takip edebilirsiniz.

[kirmizitext]Leke Dizisi Konusu Ne? Ne Zaman Başlayacak? için tıklayınız[/kirmizitext]

Pınar Deniz, Vatanım Sensin’de yıldızı parlamış bir oyuncudur. İlk önce Evrim karakteri ile Sil Baştan isimli dizide rol alan güzel oyuncu daha sonra Beyz Yalan isimli dizide rol aldı. En son Bengüzar Korel ve Halit Ergenç ile Vatanım Sensin’de kariyerinin zirvelerinde yol almaya başladı.

Comments are closed.