Masum Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Güncelleme: 21 Eylül 2017 : 20:54
0

Blu TV’nin ilk online dizisi Masum, geçen sezon internet üzerinden yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Ve dizinin Kanal D ekranlarında tekrar yayınlanmasına karar verildi. Peki ses getiren dizinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Dizinin konusu ve hikayesi nedir? 

Başrollerini Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen, Nur Sürer ve Bartu Küçükçağlayan’ın paylaştığı Türkiye’nin ilk online dizisi Masum’un ilk sezonu Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlıyor.

Merakla beklenen Masum dizisi 24 Eylül Pazar günü saat 23.30’da ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Masum dizisi televizyon dizilerinden farklı olarak 60 dakikalık 8 bölümden oluşuyor. Dizinin temel konusu şöyle: Sıradan bir ailenin etrafında gelişen sıra dışı olaylar.

Masum Dizisi Haluk Bilginer Kimdir?

1954 İzmir doğumlu ünlü oyuncu ve aynı zamanda yönetmendir. Zuhal Olcay ve Aşkın Nur Yengi gibi ünlü isimlerle evlilikleri bulunmaktadır. Eğitimini bir Devlet Tiyatrosunda tamamlamış olup Eyvah Babam, Sevgili Dünürüm, İstanbul’un Altınları, Acayip Hikayeler, Hayatımın Rolü, Ezel ve Kaçak gibi başarılı dizilerin yanı sıra sayısız tiyatro oyununda rol almıştır.

Masum Dizisi Ali Altay Kimdir?

20 Nisan 1976 Rize doğumlu başarılı oyuncu  Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur.  Atay Leyla ile Mecnun dizisinde rol canlandırdığı Mecnun karakteriyle popülerlik kazanmıştır.

Masum Dizisi Okan Yalabık Kimdir?

1978 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesinde eğitimini tamamlamıştır. Kariyer hayatı boyunca Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Hatırla Sevgili, Avrupa Yakası gibi dizilerde rol almış bunların yanı sıra Av Mevsimi, Güz Sancısı gibi filmlerde de başarılı bir oyunculuk sergilemiştir.

Masum Dizisi Serkan Keskin Kimdir?

1977 İzmir doğumlu Serkan Keskin oyuncu ve aynı zamanda müzisyendir. Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı İsmail Abi rolüyle izleyenlerin sempatisini kazanmıştır. Ayrıca oyuncu Beş Kardeş, Ben de Özledim, Şubat, Gönülçelen, Deli Saraylı gibi projelerde rol almıştır.

Masum Dizisi Tülin Özen Kimdir?

1979 Hatay doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik mühendisliği bölümününden mezundur.  Beyaz Gelincik ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol almıştır.

Masum Kanal D’de Ne Zaman Başlayacak? İşte Yayın Tarihi