Masum Kanal D’de Ne Zaman Başlayacak? İşte Yayın Tarihi


Güncelleme: 10 Ağustos 2017 : 00:06
0

İnternet ortamında yayın yapan Blu Tv’de yayınlanan dizi Masum Kanal D ekranlarında karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Masum ne zaman başlayacak? Masum Kanal D ekranlarında ne zaman başlıyor?

İlk sezonu 8 bölüm süren ve tatile giren Masum dizisi, Blu Tv’de ikinci sezon için geri sayıma başlarken ilk sezonu da televizyon ekranlarında yayınlanacak. 60 dakika olarak çekilen dizi, Türk dizi sektörüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

İlk sezonu 8 bölüm çekilen Masum dizisi, bu güne kadar görülmemiş bir gerilim ve entrikayı izleyicisi ile buluşturacak. Masum dizisinin ilk bölümü 17 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00’de yayınlanacak.

Blu Tv’de yayınlanan dizileri izleyebilmek için üyelik gerekiyordu. Bu nedenle Masum dizisi istenen başarısını bir türlü gösterememişti. Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Nur Sürer gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi Perşembe akşamları izleyicisi ile buluşacak.

Masum dizisinin 2 ay boyunca ekranlarda olması bekleniyor. 8 bölümü hazır olan dizinin yeni sezonu çekilmeye bir an önce başlansa bile televizyon ekranlarına hemen gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

Masum dizisi, Berkun Oya’nın yazmış olduğu Bayrak isimli tiyatro oyunundan uyarlanmıştı. Blu Tv’de yer alan dizi reklamsız bir şekilde izleyicisi ile buluşuyordu. Haluk Bilginer’in emekli komiser Cevdet’i canlandırdığı dizi, 60 dakikalık bölümleri ile ekranda olacak.

Haluk Bilginer, geçtiğimiz sezonda da Kara Yazı dizisi ile Kanal D ekranlarında olmuş, ancak dizi yeterli ilgiyi görmediği için yayından kaldırılmıştı. Bu nedenle Masum dizisinin başarı sağlayıp sağlayamayacağı da merak konusu oldu.

Siz Masum dizisini izlemeyi düşünüyor musunuz? Diziyi beğendiniz mi? Konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz…

Ali Ekber Cevahir Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Konusu Ne?