Mavera Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?


Güncelleme: 22 Kasım 2017 : 19:07
2

Meryem dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran TMC Film yeni bir diziyi daha ekrana getirmek için gün sayıyor. İsmiyle dikkat çeken dizinin oyuncu kadrosu ve konusu en çok merak edilen konulardan. Mavera dizisi oyuncu kadrosu kim kimdir? İşte Ayrıntılar

İsmi Mavera olarak açıklanan dizinin yönetmenliğini Uğur Yücel üstlenecek. Ocak ayında ekrana gelmesi beklenen dizide birbirinden usta oyuncular yer alıyor. İşte Mavera dizisi oyuncu kadrosu.

8. Gün Oyuncu Kadrosu Tüm Oyuncular Kim Kimdir

Mavera Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?

Mavera Dizisi Şükrü Özyıldız Kimdir?

1988 doğumlu yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız  Ege Üniversitesi İşletme bölümünde okurken Erasmus’la Portekiz’e gitmiş ve eğitimini burada tamamlamıştır. Portekiz’de kafes dövüşü yapan Özyıldız daha sonra oyunculuğa merak sarmış ve kariyerine bu alanda devam etmiştir.  Derin Sular, Uçurum, Benim Hala Umudum Var, Ulan İstanbul, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar ve son olarak Çoban Yıldızı’nda rol almıştır.

Mavera Dizisi Melisa Şenolsun Kimdir?

1996 İzmir doğumlu genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Oyunculuk hayatına Tatlı Küçük Yalancılar ile başlamış sonrasında Kiralık Aşk ve Umuda Kelepçe Vurulmaz dizilerinde rol almıştır.

Mavera Dizisi Gülçin Santırcıoğlu Kimdir?

1977 İzmir doğumlu oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Sahne Sanatları Opera Şan bölümünden mezun olmuştur. Elveda Rumeli dizisiyle tanıdığımız Gülçin Santırcıoğlu, Osmanlı Tokadı, Bir Çocuk Sevdim, Doktorlar ve Oyunbozan dizilerinde rol almıştır.

Mavera Dizisi Ezgi Şenler Kimdir?

Bodrum Masalı dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran genç oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Modern Dans Bölümü mezunudur.

Mavera Dizisi Deniz Hamzaoğlu Kimdir?

1979 İstanbul doğumlu oyuncu kariyer hayatı boyunca Karadayı, Durak, Hayat Şarkısı ve Marlon gibi projelerde rol almıştır.

Mavera Dizisi Şebnem Hassanisoughi Kimdir?

 

Comments are closed.