Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi 2017 Oyuncu Kadrosu? Fatih Dizisi Tüm Karakterler ve Rolleri


Güncelleme: 12 Şubat 2018 : 22:19
12

Heyecanla beklenen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. 03 Medya’nın uzun süredir üzerinde çalıştığı projesinin başrol oyuncusu gündeme bomba gibi düşmüştü. Yer alacağı projeleri büyük titizlikle seçen başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu dizide Fatih Sultan Mehmet karakterine hayat verecek.

Yeni sezonda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin Kanal d ekranlarında yayınlanacağı kulislere sızan bilgiler arasında yer alıyor. Son olarak Karadayı dizisinde rol alan Kenan İmirzalıoğlu Fatih projesiyle ekranlara muhteşem bir dönüş yapacak.

2 yıldır hiçbir projede yer almayan Kenan İmirzalıoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Hz Hamza karakterini canlandırmak üzere bir yapım şirketiyle anlaştığı iddiaları ortaya atılmıştı fakat çok geçmeden ünlü oyuncudan iddiaları yalanlayan açıklama gelmişti.

Büyük hayran kitlesine sahip tecrübeli oyuncunun yeni dizisi şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor. 2013 yılında vizyona giren Fatih 1453 filminin gişe rekorları kırmasının ardından 03 Medya bu başarıyı televizyona taşımak için kolları sıvadı. Güçlü oyuncu kadrosuyla sezona bomba bir giriş yapmayı planlıyor.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisinin oyuncu kadrosu şu şekilde belirlendi; başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Gürkan Uygun, Metin Akpınar ve Altan Erkekli’nin yer aldığı dizinin kadrosuna Ertan Saban, Burak Tamdoğan, Funda Eryiğit ve Serkan Keskin dahil oldu.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Kenan İmirzalıoğlu (Fatih Sultan Mehmet) kimdir?

1974 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu  1997 Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olmuştur.2000’li yıllara damgasını vuran Deli Yürek dizisinde canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteriyle asıl çıkışını yakaladı. Ardından Acı Hayat, Ezel ve Karadayı gibi başarılı projelerin başrol oyunculuğunu üstlendi. 2014 yılında kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal’la hayatını birleştirdi.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Çetin Tekindor (Çandarlı Halil Paşa) Kimdir?

1945 Sivas doğumludur. Son olarak İçerde dizisinde Kebapçı Celal karakterini canlandırmış ve çok beğeni kazanmıştır. Asıl tanınırlığını 1983 yılında Küçük Ağa dizisi ile olmuştur. Bir çok yapımda rol alan usta oyuncunun Babam ve Oğlum’da ki performansı ise hala konulmaktadır.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Wilma Elles ( Kimdir?

1986 Almanya doğumludur. Köln Üniversitesi’nde okumuştur. 177 cm boyunda olan oyuncu bir çok ödül kazanmıştır. Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde canlandırdığı Caroline rolü ile tanınmıştır. Kızıl Elma, Ulan İstanbul, Filinta, Emicem Hospital gibi dizlerde oynamıştır.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Deren Talu Kimdir?

Deren Talu 1996 ABDi Las Vegas, Nevada doğumludur. Defne Samyeli ve Eren Talu’nun kızları olarak dünyaya gelmiştir. Şuan da 21 yaşında olan Deren, fiziği ve güzelliği ile yapımcıları ilgi odağı olmuştur.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Gürkan Uygun (Delibaş) Kimdir?

Gürcü asıllı türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. 1974 Sakarya doğumludur. 180 cm boyunda olan Gürkan Şebnem Uygun ile 2008 yılından beri evlidir. Mihriban ve Ateş isminde iki çocuğu olan Gürkan Uygun, ilk tv deneyimini 1994 yılında Kaygısızlar dizisinde yaşamıştır.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Metin Akpınar (Akşemseddin) Kimdir?

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Altan Erekli (Mimar Muslihiddin) Kimdir?

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Ertan Saban(Konstantin) Kimdir?

.ertan Saban bir Makedonya Türküdür. Makedonya’da tiyatro eğitimi almıştır. 1977 Üsküp doğumludur. 2016 yılında Ebru Özkan ile evlenmiştir. Ailesi Osmanlı zamanında Kars’dan Üsküp’e göç etmişlerdir. Bir ara Almanya’da çalışan Ertan, yurtdışında çeşitli ülkelerde çalışmıştır.2005 yılında Türkiye’ye gelmesi ile dizi ve sinema dünyasında boy göstermeye başladı.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Burak Tamdoğan Kimdir?

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Funda Eryiğit Kimdir?

Aslen Samsun Çarşambalı’dır. İstanbul Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler mezundur. 1984 yılında Hollanda, Zwolle’de doğmuştur. Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu ödülü ile beraber bir çok ödül almıştır. Canım Ailem dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Serkan Keskin Kimdir?

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Sevinç Meşe Kimdir?

Mehmed Bir Cihan Fatihi Oyuncu Kadrosu, Mehmed Bir Cihan Fatihi oyuncuları

https://www.youtube.com/watch?v=uNqmpf4ClV4

12 YORUMLAR

Comments are closed.