Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Ne Kadar Sürecek? Ne Zaman Final Yapacak?


Güncelleme: 9 Ekim 2017 : 15:01
1

Merakla beklenen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin afişi yayınlandı ve dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu idi. Diğer taraftan Türk dizi sektöründe bir çığır açması düşünülen yapımın ne kadar süreceği tartışılır oldu. Sizler için Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Ne Kadar Sürecek ve dizi ne zaman final yapacak sorularının yanıtını aradık.

Başrollerde Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı iddialı projesnin Ocak 2018’de ekranlarda olacağı bilgisi kamuoyuna duyuruldu. Aynı zamanda hem afişi hem de diziden ilk görüntüler sosyal medyaya düştü ve bu anlamda heyecanlı bekleyiş daha da arttı. Dizi Fatih Sultan Mehmed’in hayatına dair ayrıntıları ve fetih öncesi hazırlık aşamasını ekranlara getirecek. Evet yanlış duymadınız, dizi ilk sezon itibari ile İstanbul’un fethine değinmeyecek. Sadece fethin hazırlık aşaması ve fetih öncesi gelişmelere yer verilecek. Peki İstanbul2un fethi ne zaman olacak? Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisinde fetih ne zaman gerçekleşecek.

İşte tam da burada dizinin 2. sezon içinde olur aldığı arka planda anlaşıldı. Dizinin fetih kısmı 2. sezonda ekranlara gelecek. Yapımcılığını O3 Medya’nın yaptığı dizi oldukça sert getirecek bir şekilde ekranlara gelecek. Görsel efektlerinde kullanılacağı dizinin çekimleri özel olarak kurulan bir sette çekiliyor. Aynı zamanda dizi çekimleri için özel kameralarında kullanılacağı gelen söylentiler arasında. Peki bu kadar sıkı bir hazırlık sürecinden geçen ve oldukça iddialı oyuncularla ekranlara gelecek olan Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi ne kadar sürecek.

Mehmed Bir cihan Fatihi dizisi ilk önce 2 sezon olarak ekranlara gelecek. 1. sezonda fethin arka planı ve Fatih Sultan Mehmed’in hayatındna kesitler ekranlara gelecek. Fatih’in küçüklüğüne değinilecek olan dizide Sultan’ın yaptığı çizimler, aldığı eğtime kadar tüm ayrıntılar kısa kesitler şeklinde ekranlara gelecek.


Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi 2017 Oyuncu Kadrosu? Fatih Dizisi Tüm Karakterler


Dizinin 2. sezonunda ise fetih gerçekleşecek. İstanbul’un fethi için 2. sezonda yine farklı bir set kurulacak. Üstün çekim teknikleri ile izleyiciye muhteşlem bir seyir keyfi yaşatacak olan yapım bu şekliyle Türk Dizi sektöründe çok konuşulacağa benziyor. 2. sesonun sonunda ise dizi final yaparak ekranlara veda edecek. He şeyin tadında bırakılmasını düşündüğümüz için böyle bir tercihin de doğru olacağını düşünüyoruz. Aynı İçerde dizisi gibi tadında bırakılması en uygun karar olacaktır. Şimdiden heyecanla bekliyoruz. Dizi hakkında son gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Dizi hakkında düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.