Mehmet Ali Erbil Türk Malı Dizisinden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 10 Eylül 2017 : 12:45
0

Mehmet Ali Erbil Türk Malı’ndan neden ayrıldı? Türk Malı dizisinde Bahattin karakterini canlandıran Mehmet Ali Erbil diziden neden ayrıldı?

Star Tv ekranlarında 2016-2017 sezonunun sonlarına doğru yayınlanmaya başlayan Türk Malı dizisinin yaz sezonunda da ekranlarda olması bekleniyordu. İlk bölümüyle büyük ilgi çeken Türk Malı dizisi, diğer bölümleriyle büyük bir düşüş yaşadı.

Türk Malı Dizisi Erken Final mi Yapacak? Türk Malı Tuttu mu? Reytingleri nasıl

Daha önce Türk Malı dizisi Show Tv ekranlarında yayınlanmış ve çok sevilmişti. Komedi türüyle ekranlarda olan dizi, yeniden hayata geçirildi. Ancak yeni sezonu eskisi kadar ilgi çekmeyince hem senaryo hem de oyuncu kadrosuna ağırlık verilmesi için sezon finali yapıldı.

Sezon finali yapılmasının ardından dizinin tam kadro ekranlara gelmesi bekleniyordu. Ancak yeni sezonda Mehmet Ali Erbil‘in diziden ayrıldığı öğrenildi.

Mehmet Ali Erbil, aslında dizi sezon finali yapmadan önce de ayrılık sinyalleri vermişti. Ünlü oyuncu, dizinin onu çok yorduğunu yalnızca Çarkıfelek ile yoluna devam etmek istediğini söylemişti. Ancak dizi ekibi Mehmet Ali Erbil’i yeni sezonda da ekranlarda olması için ikna etmeye çalışıyordu.

Eski eşi Nergis Kumbasar ile birlikte ekran karşısında olacağı için çok konuşulan Erbil, yeni sezonda Türk Malı dizisinde yer almayacak. Ancak eğer bir aksilik yaşanmazsa Çarkıfelek ile ekranlarda olmaya devam edecek.

Türk Malı dizisi ikinci sezonu ile bekleyen ilgiyi görmemişti. Bu nedenle Mehmet Ali Erbil’in de diziden ayrılması diziyi kötü etkileyebilir.

Sizce Mehmet Ali Erbil’in diziden ayrılması doğru bir karar mı? Mehmet Ali Erbil’i dizide görmek ister misiniz? Türk Malı dizisi ve Mehmet Ali Erbil’in ayrılığı hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.