Mehmetçik Kut’ül Amare Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Güncelleme: 25 Ağustos 2017 : 00:05
5

Yapımcılığını Tekden Film’in üstlendiği  buram buram tarih ve destan  kokacak yeni dizinin  hazırlıklarına başlandı.

Diriliş Ertuğrul’un yapım şirketi  ”Mehmetçik Kut’ül Amare” isimli yeni projesini ekrana getirmek için çalışmalara start verdi.

Kurtuluş Savaşı sırasında kahraman askerlerimizin çöl sıcaklığında verdiği destansı mücadelenin konu alacağı  ”Mehmetçik Kut’ül Amare” zaferi ekrana gelmek için gün sayıyor.

1916 yılında Osmanlı İmparatorluğu’nun İngilizleri ağır bir bozguna uğrattığı son ve en büyük zaferi olarak kayıtlara geçen Kut’ül Amare savaşı yeni sezonda TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Konya’da kurulacak devasa platoda çekimleri kısa süre sonra başlayacak olan tarihi proje zorluklar içinde kazanılan bu büyük zaferi konu alacak. Masa başı çalışmaları ve oyuncu arayışları devam eden dizinin başrolünde daha önceden Diriliş Ertuğrul kadrosunda izlediğimiz Serdar Gökhan yer alacak.

Mehmetçik Kut’ül Amare Serdar Gökhan Kimdir?

1946 Bolu doğumlu usta oyuncu kariyer hayatı boyunca sayısız dizi ve filmde rol almıştır. Yeşilçam’ın tecrübeli oyuncusu  Akşam Güneşi, Karaoğlan, Sev Kardeşim, Kırmızı Işık, Fatmagül’ün Suçu Ne, Babalar ve Evlatlar, Kurt Seyit ve Şura ile son olarak Diriliş Ertuğrul dizilerinin kadrosunda rol almıştır.

Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde ise bu büyük kahramanlık destanına imza atan Gazi Pehlivan karakterine hayat verecek. 101 yıl önce tarih yazan Osmanlı askerlerinin destansı zaferi her kesimden izleyicinin ilgisini çekecek.

Mehmetçik Kut’ül Amare Dizisi İsmail Ege Şaşmaz Kimdir

1993 tarihinde Manisa’da doğan İsmail Ege Şaşmaz genç yaşına rağmen pek çok dizide rol almıştır. Güne Bakan, Aşk Yalanı Sever ve Serçe Sarayı  dizilerinde rol alan İsmail Ege Şaşmaz    son olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisinde İbrahim karakterine hayat vermiştir.

Mehmetçik Kut’ül Amare Dizisi Emre Başer Kimdir?

1979 Sivas doğumlu  genç oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Vatanım Sensin ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi önemli dizilerinde rol almıştır.

Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinin oyuncu kadrosu netleştikçe sizlerle paylaşacağız.

Mehmetçik Kut’ül Amare Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Seti Nerede? <<<tıklayınız

Comments are closed.