Meryem Dizisi Beliz Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Sevgilisi


Güncelleme: 25 Temmuz 2017 : 14:38
3

2 Ağustos Çarşamba günmü ekranlara gelen dizi Meryem’de Beliz karakteri dikkatlerden kaçmadı. Beliz Bilen Kimdir?

Beliz karakterini canlandıran oyuncumuz Bestemsu Özdemir’dir. Meryem Dizisi Beliz Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Sevgilisi

Bestemsu Özdemir aslen Erzincan’lı olmakla beraber hayatı İstanbul’da geçmiştir. 2,,5 yaşında iken annesi ile babası boşanmış.  Anneannesi ile bir dönem Ankara’da yaşadıktan sonra İstanbul’a annesinin yanına yerleşmiştir. Babası ile çokta yakın olmayan Bestemsu, babasını kaybettikten sonra çok etkilendiğini söylüyor.

Annesinin 2. Evliliğini yaptığını ve 16 yıldır evli olduklarını söyleyen Bestemsu üvey babasına baba diyemediğinin de altını çiziyor. Gençlik yıllarında tek kaş bir kız olduğunu sonrada çevresinin telkinleri ile kendisine baktığını söylüyor.

Cem Tatlıtuğ’a gönderdiği fotoğraflardan sonra hayatı değişen Bestemsu, ekranlarında en sexi kadını seçildi.  Araf Zamanı, Sakarya Fırat, Kara Para Aşk gibi yapımlarda rol almıştır.

Bestemsu Özdemir aynı ajansta çalıştıkları Ali Ersan Duru ile aşk yaşamaktadır. Asıl ismi Çılga Bestemsu Özdemir olan genç oyuncu ismininde anlamını şöyle anlatmış;

Asıl adım Çılga Bestemsu Özdemir. Babam beste yapıyormuş. Kendi bestesi anlamına gelsin diye önce Bestem demeye karar vermişler. Su ve berraklığı sevdikleri için suyla birleştirmişler. Anneannem de dağların zirvesinde erimeyen kar anlamına gelen ‘çılga’da ısrar etmiş. Bu isim beni hayatım boyunca zorladı.

Peki dizideki Beliz karakteri kimdir? Nasıl bir karakterdir? Başarılı ve zengin bir boşanma avukatı. Savcı Oktay’ın üniversiteden arkadaşı ve gizli sevgilisi. Oktay’ın, Meryem’den ayrılıp kendisine kalmasını bekliyor. Aşkı yüzünden Oktay’ın isteğiyle bu yalanlarla dolu hikayenin bir parçası haline geliyor.

Meryem Hikayesi Dizisi Oyuncuları Konusu Özeti Fragmanı

3 YORUMLAR

Comments are closed.