Meryem Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekimler Hangi Şehirde Yapılıyor?


Güncelleme: 20 Aralık 2017 : 23:48
10

Kanal D’nin iddialı yapımlarından Meryem büyük umutlarla ekranlara geldi. Daha önce farklı isimlerle duyurulan yapım en son ismini Meryem olarak netleştirdi. Peki ilk bölümü ile adından söz ettirmeyi başaran yapım nerede çekiliyor. Meryem dizisi nerede çekiliyor? Sevgilisi Sevinç’in trafik kazası sonucu karnındaki bebeği ile ölmesi sonucu hayatı mahvolan Savaş’ın intikam mücadelesini konu alan yapım yaz sezonuna damga vuracak gibi. Başrollerinde Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı yapımın geçtiği mekanlarda ilgi çekici olmasından dolayı dikkat çekiyor.

Dizinin çekimleri genel olarak İstanbul ve çevre semtlerde çekiliyor. Genelde Kadıköy etrafında çekilen dizinin seti hakkında net bilgi henüz gelmedi. Diğer taraftan bazı bölümlerde çok farklı semtlere giden dizi ekibi Üsküdar, Maltepe, Beykoz, Sarıyer, Maltepe Beşçeşmeler, Beykoz Kanlıca Mahallesi’nde de çekimlere devam etmektedir. Sizlerde Meryem dizisi hakkında görüşlerinizi, duygu ve düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Diziyi nasıl buldunuz? Sizce Meryem dizisi tutar mı? Dizi önümüzdeki sezon devam eder mi?


Meryem Hikayesi Dizisi Oyuncuları Konusu Özeti Fragmanı



Meryem Dizisi Sevinç Kimdir? Yaşı-Boyu-Sevgilisi-Oynadığı Diziler


Meryem Dizisi Beliz Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Sevgilisi


https://www.youtube.com/watch?v=NmT3gZv7hRU

 

 

10 YORUMLAR

  1. Meryem dizisini ilk bölümden beğendim hatta fragman yayınlanırken beğenmiştim kadro güçlü ve bence tutar bu dizi ???

  2. Lütfen sevinç geri dönsün savaşın babasının yaptığı bir oyun olsun sevinç ölmesin savaşın vazgeçmesi için babasının doktorlarla yapmış olduğu bir oyun olsun

Comments are closed.