Meryem Dizisi Elif Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 10:27
1

Meryem dizisindeki Elif karakterini kim canlandırıyor? Meryem dizisi Elif kim? Meryem dizisine Elif karakteri ile katılan oyuncu Aydan Kaya’yı sizler için araştırdık. Kanal D ekranlarında yaz sezonunun sonlarına doğru başlayan ve reyting listelerinde zirveyi kimseye kaptırmayan Meryem dizisinin yeni bölümünde Elif karakteri ile Aydan Kaya karşımıza çıkıyor.

[saritext]20 Eylül 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları! Meryem mi No: 309 mu? için tıkla[/saritext]

Savcı Oktay, Meryem ve Savaş cephesine yaşanan olayları tüm çarpıcılığı ile gözler önüne seren dizi hem aşkın hem de güvenin sınandığı, kötü tesadüflerin güzelliğe ulaşabileceğini bizlere gösteriyor. Peki dizisinin yeni oyuncu kim?

Meryem Dizisi Elif Kim? (Aydan Kaya Kim?)

1984 doğumlu olan oyuncu, 19 yaşındayken 2003 yılında Popstar isimli ses yarışmasına katılmıştır. İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Aydan Kaya, Popstar yarışmasında yapılan albümde Avuçlarım Kanıyor isimli şarkıyı seslendirmiştir. Ardından bu seslendirdiği şarkı sayesinde Altın Kelebek Jüri Özel Ödülünü de almaya hak kazanmıştır.

Sesinin güzelliği ile bilinen Aydan Kaya, ilk oyunculuk deneyimini ise Show Tv’de yayınlanan Rüyalarda Buluşuruz dizisi sayesinde kazanmıştır. Tatlı Hayat ve Elveda Derken gibi dizilerde de rol alan oyuncunun Aşk Çıkmazı isimli bir albümü de bulunmaktadır.

Lise öğrenimini görmekte iken sahnelerde yer almaya başlayan oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de Melis karakteri ile ekranlarda olmuştur.

Sizce ünlü oyuncunun Meryem dizisine katılması doğru bir karar mı? Elif karakteri ile Aydan Kaya’yı dizide görmek istiyor musunuz? Fikirlerinizi bekliyoruz.

[kirmizitext]Meryem Dizisi Final Mi Yapıyor Yeni Sezonda Devam Edecek Mi için tıkla[/kirmizitext]

Comments are closed.